Με υπογραφή Κέιν ο... περίπατος της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Ντόρτμουντ

Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου

Με υπογραφή Κέιν ο... περίπατος της Μπάγερν Μονάχου κόντρα στη Ντόρτμουντ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:25 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:37 - 04.11.2023

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου μετατράπηκε σε... περίπατο για τη δεύτερη, η οποία έφυγε από τη Βεστφαλία με άνετο τρίποντο (4-0). Χάρη στα τρία γκολ του Κέιν και το ένα του Ουπαμεκανό, οι παίκτες του Τούχελ πανηγύρισαν τη νίκη δίχως να ιδρώσουν

Το μεγαλύτερο ντέρμπι της Bundesliga μετατράπηκε σε... τυπική διαδικασία για την Μπάγερν Μονάχου, η οποία και επικράτησε με 4-0 της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Η ομάδα του Τούχελ φρόντισε να καθαρίσει από νωρίς το ματς, αφού μέχρι το 9' το σκορ ήταν ήδη 2-0 υπέρ των Βαυαρών. 

Ιδανικότερο δεν θα μπορούσε να είναι το ξεκίνημα για τη φιλοξενούμενη. Ο Σανέ εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Ουπαμεκανό πήδηξε πιο ψηλά από όλους και μόλις στο 4ο λεπτό έκανε το 1-0 με κεφαλιά. Ο άνθρωπος που έκανε ακόμα πιο εύκολο το έργο της ομάδας του ήταν ο Χάρι Κέιν, ο οποίος υποδέχθηκε μία πάσα «πάρε-βάλε» και μέσα από την περιοχή πλάσαρε για το 2-0 στο 9'. Από εκεί και έπειτα, οι Βαυαροί έριξαν ταχύτητα και έμοιαζαν να διαχειρίζονται το υπερ τους σκορ. Πάλι, ωστόσο είχαν την υπεροχή του αγώνα.

Αυτή συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τον Μουσιάλα στο 48' να σκοράρει για το 3-0. Όμως το τέρμα που πέτυχε ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Περίπου 10 λεπτά αργότερα ο Ρόις έχασε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει και να βάλει ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι. Στο 70', ο Μουσιάλα έζησε το απόλυτο «deja vu», αφού είδε ξανά το τέρμα του να ακυρώνεται για οφσάιντ. Εντούτοις, το τέρμα τελικά ήρθε και το έφερε και πάλι ο Κέιν, ο οποίος μετά το 3-0 σκόραρε το τέταρτο γκολ της ομάδας του, που επικράτησε με 4-0. 

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Μπάγερν Μονάχου φρόντισε να πάρει τη νίκη με δύο γρήγορα γκολ. Αυτά ήταν που της έδωσαν και την άνεση να διαχειριστεί το υπέρ της αποτέλεσμα και να φορτώσει με μεγαλύτερο άγχος τους γηπεδούχους, το οποίο έφερε και την «κατάρρευσή» τους. 

MVP:

Ποιος άλλος πέρα από τον Χάρι Κέιν! Σε ένα ακόμα παιχνίδι o ίδιος μετατράπηκε σε απόλυτο πρωταγωνιστεί, πετυχαίνοντας τρία από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του. Αυτό, μάλιστα, ήταν το τρίτο χατ-τρικ που πετυχαίνει τη φετινή χρονιά. 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 

H ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: