Μίλερ: «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη στους οπαδούς μας για την συμπεριφορά της ομάδας»

Τόμας Μίλερ

i

©ss twitter

Μίλερ: «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη στους οπαδούς μας για την συμπεριφορά της ομάδας»

Άγγελος Φραγκισκάτος 08:43 - 02.11.2023 / Ανανεώθηκε: 08:45 - 02.11.2023

Ο Τόμας Μίλερ απολογήθηκε μέσω των social media στους φίλους της Μπάγερν Μονάχου, μετά τον αποκλεισμό-σοκ από την Ζααρμπρίκεν, για το 2ο γύρο του DFB-Pokal.

Η έκπληξη της χρονιάς έγινε στη Γερμανία, αφού η Μπάγερν Μονάχου αποκλείστηκε από ομάδα τρίτης κατηγορίας. Οι Βαυαροί συγκεκριμένα γνώρισαν την ήττα με 1-2 από τη Σααρμπρίκεν και είπαν «αντίο» από το Κύπελλο Γερμανίας. 

Οι Βαυαροί στο 16ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Τόμας Μίλερ, ο οποίος μετά από ασίστ του Κράτζιγκ έκανε το 1-0. Ωστόσο η Σααρμπρίκεν βρήκε απάντηση στο 45+1' με τον Σοντθέιμερ, ο οποίος έπειτα από πάσα του Μπέντερ ισοφάρισε για την ομάδα του. 

Στο δεύτερο μέρος η Μπάγερν είχε πολλές ευκαιρίες να πάρει και πάλι προβάδισμα, αλλά είτε ο τερματοφύλακας έλεγε «όχι» είτε η μπάλα περνούσε έξω. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι «σόκαραν» τους Βαυαρούς αφού στο 90+5' με γκολ του Γκος τους «πέταξαν» εκτός Κυπέλλου 

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, οι Μίλερ, Μανέ, Τελ, Σαρ και Κίμιχ ήταν οι μοναδικοί παίκτες από τους Βαυαρούς που πήγαν προς το μέρος των οπαδών της ομάδας, με τους υπόλοιπους να παίρνουν τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Ο Μίλερ μετά από αυτήν την κίνηση των συμπαικτών του έσπευσε με μία ανάρτηση στο Instagram να απολογηθεί στους φίλους της ομάδας. 

Βρέθηκαν οι πιο θορυβώδεις οπαδοί στον κόσμο: Οι φίλοι της Γαλατασαράι «έσπασαν» τα ντεσιμπέλ στο γκολ του Ικάρντι κόντρα στη Μπάγερν (vids)
REST OF THE WORLD

11:01 - 01.11.2023

Βρέθηκαν οι πιο θορυβώδεις οπαδοί στον κόσμο: Οι φίλοι της Γαλατασαράι «έσπασαν» τα ντεσιμπέλ στο γκολ του Ικάρντι κόντρα στη Μπάγερν (vids)

Οι πιο θορυβώδεις στον κόσμο οπαδοί αποδείχθηκαν αυτοί της Γαλατασαράι, οι οποίοι στον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου φώναξαν πιο δυνατά από αυτούς κάθε άλλου συλλόγου στον πλανήτη, με ήχο που έφτασε μέχρι και τα 131,1 ντεσιμπέλ!

«Μία βαριά ήττα για εμάς σήμερα. Είναι δύσκολο να το καταπιείς και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς του Σαββάτου τώρα. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη στους οπαδούς μας για την συμπεριφορά της ομάδας μετά το παιχνίδι. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να σας δείξουμε σεβασμό. Ίσως το Klassiker να είναι το κατάλληλο ματς για να επανορθώσουμε» ανέφερε με ανάρτησή του στο Instagram.