Η έκπληξη της χρονιάς: Ομάδα τρίτης κατηγορίας «έστειλε» σπίτι της την Μπάγερν

Η έκπληξη της χρονιάς: Ομάδα τρίτης κατηγορίας «έστειλε» σπίτι της την Μπάγερν

Δημήτρης Χούπης 23:47 - 01.11.2023 / Ανανεώθηκε: 23:59 - 01.11.2023

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επικράτησε δύσκολα της Βικτόρια Κολωνίας με 2-0, την ίδια ώρα που η Μπάγερν Μονάχου γνώρισε αποκλεισμό σοκ από το Κύπελλο Γερμανίας, αφού έχασε με 1-2 από τη Σααρμπρίκεν, ομάδα τρίτης κατηγορίας.

Η έκπληξη της χρονιάς έγινε στη Γερμανία, αφού η Μπάγερν Μονάχου αποκλείστηκε από ομάδα τρίτης κατηγορίας. Οι Βαυαροί συγκεκριμένα γνώρισαν την ήττα με 1-2 από τη Σααρμπρίκεν και είπαν «αντίο» από το Κύπελλο Γερμανίας

Οι Βαυαροί στο 16ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Τόμας Μίλερ, ο οποίος μετά από ασίστ του Κράτζιγκ έκανε το 1-0. Ωστόσο η Σααρμπρίκεν βρήκε απάντηση στο 45+1' με τον Σοντθέιμερ, ο οποίος έπειτα από πάσα του Μπέντερ ισοφάρισε για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος η Μπάγερν είχε πολλές ευκαιρίες να πάρει και πάλι προβάδισμα, αλλά είτε ο τερματοφύλακας έλεγε «όχι» είτε η μπάλα περνούσε έξω. Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι «σόκαραν» τους Βαυαρούς αφού στο 90+5' με γκολ του Γκος τους «πέταξαν» εκτός Κυπέλλου

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επικράτησε δύσκολα με 2-0 της Βικτόρια Κολωνίας και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Γερμανίας

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για ένα γκολ, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν πρώτοι τέρμα. Στο 14' ο Σκίρι μετά από ασίστ του Κοχ έδωσε το προβάδισμα στην αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Europa League.

Αποκλεισμός σοκ για τη Φράιμπουργκ από την Πάντερμπορν - «Πεντάρα» για τη Λεβερκούζεν
REST OF THE WORLD

21:00 - 01.11.2023

Αποκλεισμός σοκ για τη Φράιμπουργκ από την Πάντερμπορν - «Πεντάρα» για τη Λεβερκούζεν

Η Φράιμπουργκ γνώρισε αποκλεισμό σοκ από την Πάντερμπορν, από την οποία έχασε με 1-3 και έμεινε εκτός από το Κύπελλο Γερμανίας. Η Λεβερκούζεν την ίδια ώρα «έριξε» πέντε στη Σαντχάουζεν, της οποίας επικράτησε με 5-2.

Παρόλα αυτά η Βικτόρια προσπαθούσε να ισοφαρίσει χωρίς όμως, να έχει ιδιαίτερη επιτυχία. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Κολωνίας είχε την κατοχή, αλλά δεν μπόρεσε να πλησιάσει την εστία της Άιντραχτ, η οποία αμυνόταν αρκετά καλά. Το εντυπωσιακό στο παιχνίδι ήταν το γεγονός ότι η Βικτόρια είχε εφτά σουτ έναντι κανενός για την Άιντραχτ. Στο 90' ωστόσο η ομάδα της Φρανκφούρτης πέτυχε το δεύτερο γκολ με τον Νάουφ και «κλείδωσε» την πρόκριση.

Δείτε το γκολ που «ξέρανε» την Μπάγερν εδώ 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: 

  • Ντόρτμουντ - Χόφενχαϊμ 1-0
  • Σαντχάουσεν - Λεβερκούζεν 2-5
  • Φράιμπουργκ - Πάντερμπορν 1-3
  • Χόλσταϊν Κιλ - Μαγδεμβούργο 3-3 (3-4)
  • Βικτόρια Κολωνίας - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 0-2 
  • Σααρμπρίκεν - Μπάγερν 2-1
  • Χέρτα - Μάιντς 3-0