Αποκλεισμός σοκ για τη Φράιμπουργκ από την Πάντερμπορν - «Πεντάρα» για τη Λεβερκούζεν

Αποκλεισμός σοκ για τη Φράιμπουργκ από την Πάντερμπορν - «Πεντάρα» για τη Λεβερκούζεν

Δημήτρης Χούπης 21:00 - 01.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:05 - 01.11.2023

Η Φράιμπουργκ γνώρισε αποκλεισμό σοκ από την Πάντερμπορν, από την οποία έχασε με 1-3 και έμεινε εκτός από το Κύπελλο Γερμανίας. Η Λεβερκούζεν την ίδια ώρα «έριξε» πέντε στη Σαντχάουζεν, της οποίας επικράτησε με 5-2.

Αποκλεισμός σοκ για τη Φράιμπουργκ στο Κύπελλο Γερμανίας. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League γνώρισε την ήττα με 1-3 από την Πάντερμπορν, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας και έμεινε εκτός από την επόμενη φάση του Κυπέλλου. 

Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο «σόκαραν» από νωρίς την αντίπαλο του Ολυμπιακό στο Europa League, αφού στο τέταρτο μόλις λεπτό του αγώνα ο Μπίλμπιγια έκανε το 1-0. Στο 33' ο Μουσίλια έκανε το 2-0 για την Πάντερμπορν, η οποία πήρε μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση.

Το... μαρτύριο όμως για τη Φράιμπουργκ δεν τελείωσε εκεί, αφού στο 56ο λεπτό ο Μπίλμπιγια με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 3-0. Το μόνο που μπόρεσε να κάνουν οι γηπεδούχοι είναι να μειώσουν στο 70' με τον Έγκεσταϊν.

Την ίδια ώρα η Ντόρτμουντ πήρε με αρκετή δυσκολία το εισιτήριο για την επόμενη φάση, αφού επικράτησε με 1-0 της Χόφενχαϊμ. Το μοναδικό γκολ του αγώνα το έβαλε ο Μάρκο Ρόις, ο οποίος μετά από ασίστ του Μπίνο - Γκίτενς έκανε το 1-0, σκορ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. 

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν πήρε επική πρόκριση επί της Σαντχάουζεν, της οποίας επικράτησε με 5-2. Το σκορ για τις «ασπιρίνες» το άνοιξε ο Παλάσιος με πέναλτι στο 21', αλλά ο Έχλιχ στο 50' ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. Ο Τζόναθαν έβαλε και πάλι μπροστά τη Λεβερκούζεν στο 54', αλλά και πάλι η Σαντχάουζεν τρία λεπτά μετά βρήκε απάντηση με τον Μπεν Μπάλα. 

Στο 85' ο Χλόζεκ έκανε το 3-2 για την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, τρία λεπτά μετά ο Αντλί έκανε το 4-2, ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό 5-2.