Βρέθηκαν οι πιο θορυβώδεις οπαδοί στον κόσμο: Οι φίλοι της Γαλατασαράι «έσπασαν» τα ντεσιμπέλ στο γκολ του Ικάρντι κόντρα στη Μπάγερν (vids)

Μάουρο Ικάρντι

i

PrtScr

Βρέθηκαν οι πιο θορυβώδεις οπαδοί στον κόσμο: Οι φίλοι της Γαλατασαράι «έσπασαν» τα ντεσιμπέλ στο γκολ του Ικάρντι κόντρα στη Μπάγερν (vids)

Κώστας Τόπας 11:01 - 01.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:14 - 01.11.2023

Οι πιο θορυβώδεις στον κόσμο οπαδοί αποδείχθηκαν αυτοί της Γαλατασαράι, οι οποίοι στον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου φώναξαν πιο δυνατά από αυτούς κάθε άλλου συλλόγου στον πλανήτη, με ήχο που έφτασε μέχρι και τα 131,1 ντεσιμπέλ!

Έχετε αναρωτηθεί ποιοι είναι οι πιο θορυβώδεις οπαδοί στον πλανήτη; Η απάντηση δόθηκε από τους οπαδούς της Γαλατάσαραϊ! Επιστημονικές έρευνες που έγιναν στο γήπεδο της ομάδας των Μάουρο Ικάρντι, Τετέ, Γουίλφριντ Ζάχα κι άλλων αστέρων, έδειξαν ότι οι φίλοι της τουρκικής ομάδας μπορούν να φωνάξουν πιο δυνατά από αυτούς κάθε άλλου συλλόγου στον πλανήτη, με ήχο που μπορεί να φτάσει και τα 131,1 ντεσιμπέλ, όπως δηλαδή ένα μαχητικό αεροσκάφος.

Και να σκεφτεί κανείς ότι το όριο της έκθεσης που μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια ακοής έναν άνθρωπο είναι τα 90-95 ντεσιμπέλ! Στον πρόσφατο αγώνα της «Γαλατά» με την Μπάγερν Μονάχου για τους ομίλους του Champions League ο Μάουρο Ικάρντι κέρδισε πέναλτι στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης, και με... κοχονάτη εκτέλεσε α λα Πανένκα έδωσε στην ομάδα του το γκολ που άξιζε.

Αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ από τον 30χρονο Αργεντινό στράικερ της Γαλατασαράι, όλο το γήπεδο «σηκώθηκε» στο πόδι και έσπασε τα ντεσιμπέλ στην Πόλη. Για την ιστορία πάντως έπειτα από ένα ένα απίθανο ματς, η Μπάγερν Μονάχου απέδρασε από την Κωνσταντινούπολη, επικρατώντας με 3-1 της τουρκικής ομάδας κι έτσι οι «Βαυαροί» βρίσκονται μόλις ένα βήμα μακριά από τα νοκ-άουτ.