Ο Τούχελ τα έχωσε στον Ματέους

Τόμας Τούχελ

i

©Print Screen

Ο Τούχελ τα έχωσε στον Ματέους

Άγγελος Φραγκισκάτος 12:56 - 05.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:58 - 05.11.2023

Ο Τόμας Τούχελ απάντησε με καυστικό τρόπο στον θρύλο της Μπάγερν Μονάχου, Λόταρ Ματέους, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης των Βαυαρών με τη Ντόρτμουντ.

Το μεγαλύτερο ντέρμπι της Bundesliga μετατράπηκε σε... τυπική διαδικασία για την Μπάγερν Μονάχου, η οποία και επικράτησε με 4-0 της Μπορούσια Ντόρτμουντ. 

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ αύξησε τη διαφορά στους πέντε βαθμούς από τη Ντόρτμουντ και παραμένει μόνο πίσω από την εντυπωσιακή Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την Μπάγερν ήταν ξανά ο Χάρι Κέιν που πέτυχε δεύτερο συνεχόμενο χατ-τρικ (την προηγούμενη αγωνιστική είχε βάλει τρία γκολ κόντρα στην Ντάρμσταντ). 

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Τόμας Τούχελ απάντησε με καυστικό τρόπο στον Λοτάρ Ματέους που άσκησε κριτική αυτή την εβδομάδα, μετά τον αποκλεισμό-σοκ της Μπάγερν από την Σααρμπρίκεν με 2-1 (ομάδα τρίτης κατηγορίας), για το θεσμό του Κυπέλλου.  

«Για ομάδα χωρίς πρόοδο κι η οποία βιώνει μια δύσκολη κατάσταση στο εσωτερικό της, τα πράγματα ήταν καλά σήμερα. Για τα υπόλοιπα, μπορείτε να τα μάθετε από τους ειδικούς Ντίντι (Ντίτμαρ Χάμαν) και Λόταρ (Ματέους)», είπε ο Γερμανός προπονητής.