Πλήγμα στην Μπάγερν Μονάχου με Ντε Λιχτ

Πλήγμα στην Μπάγερν Μονάχου με Ντε Λιχτ

Άγγελος Φραγκισκάτος 14:45 - 02.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:51 - 02.11.2023

Ο Ματάις Ντε Λιχτ θα απουσιάσει για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες, καθώς τραυματίστηκε στην χθεσινή αναμέτρηση (1/11) της Μπάγερν Μονάχου με την Σααρμπρίκεν για το DFB-Pokal.

Πλήγμα στην Μπάγερν Μονάχου! 

Ο Ματάις Ντε Λιχτ τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια του αγώνα του δεύτερου γύρου του DFB-Pokal εναντίον της Σααρμπρίκεν χθες το βράδυ (1/11). Ο Ολλανδός αμυντικός αναγκάστηκε να βγει από το γήπεδο πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης, αφού τραυμάτισε το δεξί του γόνατο.

Σε ένα παιχνίδι όπου όλα πήγαν στραβά για τους Βαυαρούς, καθώς υπέστησαν την ήττα σοκ από τη γερμανική ομάδα της τρίτης κατηγορίας, ο τραυματισμός του Ολλανδού διεθνή ήταν το τελευταίο πράγμα που χρειάζονταν.  

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ντε Λιχτ υπέστη ζημιά στους έσω πλάγιους συνδέσμους στο δεξί γόνατο και θα απουσιάσει για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες. Ο 24χρονος έχει καταγράψει μια δύσκολη σεζόν, έχοντας μόνο πέντε εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. 

Η απουσία του Ολλανδού είναι επίσης ένα σημαντικό πλήγμα για τους πρωταθλητές Γερμανίας, καθώς υπογραμμίζει την έλλειψη βάθους στην αμυντική γραμμή. Ο Κιμ Μιν Τζάε είναι η μόνη αξιόπιστη επιλογή σέντερ μπακ που διατίθεται αυτή τη στιγμή, με τον Νταγιό Ουπαμεκανό να βρίσκεται εκτός με τραυματισμό στον οπίσθιο  μηριαίο. 

Απίθανη σύμπτωση: Ο τελευταίος αποκλεισμός της Μπάγερν από ομάδα 3ης - 4ης κατηγορίας ήταν και πάλι την 1η Νοεμβρίου! (vids)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

14:25 - 02.11.2023

Απίθανη σύμπτωση: Ο τελευταίος αποκλεισμός της Μπάγερν από ομάδα 3ης - 4ης κατηγορίας ήταν και πάλι την 1η Νοεμβρίου! (vids)

Η Μπάγερν Μονάχου γνώρισε τον αποκλεισμό σοκ από την Σααρμπρίκεν στο Κύπελλο Γερμανίας ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που της συμβαίνει κάτι τέτοιο την 1η Νοεμβρίου.

Η αμυντική «κρίση» έπληξε την Μπάγερν σε μια κρίσιμη στιγμή, καθώς αντιμετωπίζει τη μεγάλη αντίπαλο της, Μπορούσια Ντόρτμουντ αυτό το Σαββατοκύριακο, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Bundesliga