Τέσσερις μήνες αργότερα και αφού πλήρωσε 1,5 εκατ. ευρώ ο Κέιν αποχαιρέτησε το ξενοδοχείο που έμενε

Τέσσερις μήνες αργότερα και αφού πλήρωσε 1,5 εκατ. ευρώ ο Κέιν αποχαιρέτησε το ξενοδοχείο που έμενε

Κώστας Τόπας 10:03 - 25.12.2023

Ο Χάρι Κέιν, μετά από τέσσερις ολόκληρους μήνες, αποχαιρέτησε το ξενοδοχείο όπου έμενε από την ημέρα που εντάχθηκε στην Μπάγερν Μονάχου.

Αφού πέρασαν τέσσερις ολόκληροι μήνες αφότου έφτασε στο Μόναχο για να ενταχθεί την Μπάγερν, ο Χάρι Κέιν κατάφερε επιτέλους να βρει σπίτι. Την είδηση ​​ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ίδιος ο Άγγλος επιθετικός, σε δημοσίευσή μέσω της οποίας ευχαρίστησε το προσωπικό του ξενοδοχείου «Vier Jahreszeiten Kempinski», όπου έμενε από τότε που έφτασε στα μέσα Αυγούστου και όπου έκανε ένα συνολική δαπάνη που άγγιξε το 1,5 εκατομμύριο ευρώ!

Ο 30χρονος Άγγλος διεθνής φορ, που έφυγε από την Τότεναμ για τους Βαυαρούς έναντι 100 εκατομμυρίων ευρώ, έμενε σε σουίτα στο πολυτελές ξενοδοχείο, όπου κάθε διανυκτέρευση κοστίζει περίπου 11.500 ευρώ. Τώρα, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Κέιν έφτασε στο Μόναχο στα μέσα Αυγούστου, εκείνη την περίοδο ο λογαριασμός του ξενοδοχείου έφτασε το 1,45 εκατ. ευρώ. Ένας τεράστιος λογαριασμός, αλλά ο Κέιν κατάφερε να τον πληρώσει σε κάτι παραπάνω από τρεις εβδομάδες εργασίας, μιας και κερδίζει περίπου 450 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα.

«Ευχαριστώ πολύ την ομάδα του ξενοδοχείου, που με έκανε πάντα να νιώθω σαν στο σπίτι μου από τότε που μετακόμισα στο Μόναχο. Ήταν ουσιαστικό μέρος της εξαιρετικής προσαρμογής μου», έγραψε ο Κέιν, ο οποίος στη συνέχεια έβαλε στο παιχνίδι τον πάντα καλό χιούμορ συνάδελφό του Τόμας Μίλερ. «Ανησυχούσα ότι το δωμάτιό μου γινόταν όλο και μικρότερο, οπότε ήρθε η ώρα να το ελέγξω και να πάω στο δικό μου μέρος με την οικογένειά μου».

Ούτε ο Μπέλιγχαμ, ούτε ο Εμπαπέ, ούτε ο Χάαλαντ: Αυτός οδηγεί την κούρσα για το Χρυσό Παπούτσι
BUNDESLIGA

09:59 - 22.12.2023

Ούτε ο Μπέλιγχαμ, ούτε ο Εμπαπέ, ούτε ο Χάαλαντ: Αυτός οδηγεί την κούρσα για το Χρυσό Παπούτσι

Η μάχη για το Χρυσό Παπούτσι καλά κρατεί. Ο ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες για να αναδειχθεί κορυφαίος σκόρερ της σεζόν, δεν είναι άλλος πέρα από τον Χάρι Κέιν.

 Παρά το γεγονός ότι ζούσε σε ξενοδοχείο και μόνος στο Μόναχο, ο Χάρι Κέιν είχε ένα πολύ θετικό ξεκίνημα στη γερμανική ομάδα, με 25 γκολ σε 21 ματς για την Μπάγερν.