Σπόντα του Κελαϊφί προς τον Φλορεντίνο Πέρεθ: «Παράξενο να βλέπεις κάποιον να μιλάει υπέρ της European Super League μπροστά από τα τρόπαια της UEFA»

Νασέρ Αλ Κελαϊφί

i

© prtscr

Σπόντα του Κελαϊφί προς τον Φλορεντίνο Πέρεθ: «Παράξενο να βλέπεις κάποιον να μιλάει υπέρ της European Super League μπροστά από τα τρόπαια της UEFA»

Δημήτρης Χούπης 22:07 - 21.12.2023

Ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν πήρε θέση για τη European Super League, ενώ την ίδια ώρα πέταξε τη σπόντα του για τον ισχυρό άνδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Η είδηση της έγκρισης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τη European Super League έχει φέρει τα πάνω - κάτω στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Μέχρι στιγμής οι περισσότερες ομάδες έχουν ταχθεί κατά της διοργάνωσης, βγάζοντας συνεχώς ανακοινώσεις λέγοντας μεταξύ άλλων ότι το ποδόσφαιρο δεν εξαγοράζεται. 

Θέση για όλα αυτά πήρε και ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Κελαϊφί, ο οποίος παράλληλα πέταξε... και την σπόντα του για τον ισχυρό άνδρα της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ

Συγκεκριμένα σχολίασε ότι δεν μπορεί να μιλάει για ελευθερία κάποιος που είναι υπέρ μιας κλειστής διοργάνωση, ενώ τόνισε πως αυτή η απόφαση δεν αφορά απευθείας τη European Super League

«Μιλούν για ελευθερία, αλλά προωθούν μια κλειστή διοργάνωση. Έχει γίνει τόσος πολύς θόρυβος γύρω από την απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου. Το βλέπουν σαν νίκη τους, αλλά εγώ δεν το βλέπω έτσι. Αυτή η απόφαση δεν αφορά απευθείας την European Super League. 

Είναι παράξενο να βλέπεις κάποιον να μιλάει υπέρ της Super League ενώ έχει όλα αυτά τα τρόπαια της UEFA πίσω του», ήταν τα λόγια του. 

«Η Παρί Σεν Ζερμέν απορρίπτει κάθε ιδέα που αφορά τη European Super League»

Η UEFA «εκβιάζει» ότι θα καταργήσει τη νέα μορφή του Champions League λόγω European Super League
CHAMPIONS LEAGUE

15:09 - 21.12.2023

Η UEFA «εκβιάζει» ότι θα καταργήσει τη νέα μορφή του Champions League λόγω European Super League

Οι άνθρωποι της UEFA εξετάζουν το ενδεχόμενο να καταργήσουν τη νέα μορφή του Champions League και να παραμείνουν στην τρέχουσα, βλέποντας τη συγκεκριμένη ιδέα ως έναν τρόπο να νικήσουν τη Super League.

Παράλληλα και η Παρί Σεν Ζερμέν έδειξε την αντίθεσή της με τη European Super League, λέγοντας πως είναι ένας υπερήφανος θεσμός που υποστηρίζει τις αρχές του ευρωπαϊκού αθλητισμού. 

«Η Παρί Σεν Ζερμέν απορρίπτει πλήρως και απόλυτα κάθε σχέδιο για τη λεγόμενη Super League, κάτι που ισχύει από την πρώτη μέρα και θα παραμείνει πάντα έτσι. Ως υπερήφανος ευρωπαϊκός θεσμός, η PSG υποστηρίζει τις αρχές του ευρωπαϊκού αθλητικού μοντέλου, τις αξίες του ανοιχτού ανταγωνισμού και της ενσωμάτωσης και συνεργάζεται με όλους τους αναγνωρισμένους φορείς του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου - πάνω απ' όλα με τους φιλάθλους και τους παίκτες, που βρίσκονται στην καρδιά του παιχνιδιού».