Κετσπάγια: «Τότε κατάλαβα ότι θα προκριθεί η Γεωργία»

Κετσπάγια: «Τότε κατάλαβα ότι θα προκριθεί η Γεωργία»

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:15 - 28.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:16 - 28.03.2024

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κύπρου, Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε για την πρόκριση της Γεωργίας επί της Ελλάδας.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κύπρου, Τιμούρ Κετσπάγια, μίλησε σε κανάλι της Γεωργίας για την πρόκριση της χώρας του επί της Εθνικής μας ομάδας στο Euro 2024.

Ο 56χρονος τεχνικός σχολίασε την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ αναφέρθηκε και στη σημασία που είχε αυτό το αποτέλεσμα για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

«Περάσαμε μία ωραία νύχτα και όμορφο πρωινό. Όλη η Γεωργία περίμενε αυτή την επιτυχία εδώ και 30 χρόνια. Για να είμαι ειλικρινής μετά το πρώτο πέναλτι κατάλαβα πως θα κερδίζαμε τον αγώνα. Θέλω να τους συγχαρώ όλους. Παίκτες, προπονητές, παράγοντες και τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό της εθνικής αλλά και όλη την Γεωργία», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Παίξαμε το ποδόσφαιρο που έπρεπε να παίξουμε. Γι’ αυτό ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Αυτό έγινε με την αποφασιστικότητα και την έντονη επιθυμία. Κερδίσαμε την Ελλάδα για πρώτη φορά και χαίρομαι που αυτό έγινε σε ένα τόσο σημαντικό αγώνα. Έχουμε παίξει πολλές φορές με τους Έλληνες και δεν κερδίσαμε ούτε και μία φορά παρόλο που είχαμε κάνει καλές εμφανίσεις και τότε», κατέληξε.

Μαμαρντασβίλι: «Ήξερα που θα εκτελέσει ο Μπακασέτας»

Στο χαμένο πέναλτι του Τάσου Μπακασέτα στάθηκε ο Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι της Γεωργίας με την Ελλάδα.

«Ηττήθηκα στα πέναλτι όχι μόνο από την Μπέτις, αλλά και από την Ρεάλ Μαδρίτης. Είπα στον εαυτό μου πως αυτό δεν θα ξανασυμβεί και πράγματι έτσι έγινε. Δεν ήταν μόνο στα πέναλτι δύσκολο να αγωνιστώ, αλλά σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Υπάρχει πολύ πίεση σε τέτοια παιχνίδια», τόνισε αρχικά ο τερματοφύλακας.

Για την απόκρουσή του στο πέναλτι του Μπακασέτα, είπε: «Ήξερα που θα εκτελεστεί το πρώτο πέναλτι της Ελλάδας (σ.σ.:Μπακασέτας) γιατί είχε σουτάρει τέσσερα πέναλτι σε εκείνη την γωνία σε κρίσιμες στιγμές για την ομάδα του. Είναι δύσκολο να εκφράσω τα συναισθήματα μου. Δουλεύω σκληρά, όχι μόνο στα πέναλτι, αλλά και σε οτιδήποτε άλλο και αυτή η δουλειά φέρνει αποτελέσματα».