Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στην Κηφισιά

Ο Ματίας Αλμέιδα.

i

©intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στην Κηφισιά

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 18:50 - 04.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:53 - 04.11.2023

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το εκτός έδρας ματς με την Κηφισιά.

Μετά τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τις νίκες κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό, η ΑΕΚ πηγαίνει στην Καισαριανή να αντιμετωπίσει την Κηφισιά το βράδυ του Σαββάτου (4/11) για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League, έχοντας ως στόχο να δώσει συνέχεια στο εγχώριο σερί της.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης ανάμεσα στη νεοφώτιστη και την Ένωση, έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα του Δικεφάλου, με τον Αργεντινό τεχνικό φυσικά να έχει στο μυαλό του και το ερχόμενο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ στην «OPAP Arena» για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Αθανασιάδης, με τους Μοχαμάντι, Μήτογλου, Κάλενς και Σιντιμπέ να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Στον άξονα θα βρίσκονται οι Γιόνσον-Γαλανόπουλος, ο Ελίασον δεξιά, ο Πισάρο αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Πόνσε, με τον Τσούμπερ πίσω του.

Ο Γκαρσία ξανά σε αποστολή της ΑΕΚ, μετά από 39 μέρες
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:29 - 03.11.2023

Ο Γκαρσία ξανά σε αποστολή της ΑΕΚ, μετά από 39 μέρες

Στις επιλογές του Αλμέιδα για το αυριανό ματς της ΑΕΚ με την Κηφισιά βρίσκεται ο Γκαρσία και πιθανότατα θα πάρει και χρόνο συμμετοχής - Εκτός αποστολής Αραούχο, Γκατσίνοβιτς, Σιμάνσκι, Ζινι αλλά και Μουκουντί - Ρότα.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Μήτογλου, Κάλενς, Σιντιμπέ, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Ελίασον, Πισάρο, Τσούμπερ, Πόνσε.