Χωρίς πέντε ποδοσφαιριστές η Κηφισιά κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Αλμπέρτο Μποτία

Χωρίς πέντε ποδοσφαιριστές η Κηφισιά κόντρα στην ΑΕΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:42 - 03.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:52 - 04.11.2023

Δίχως πέντε ποδοσφαιριστές θα αγωνιστεί η Κηφισιά εναντίον τους ΑΕΚ, στο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Η Κηφισιά υποδέχεται την ΑΕΚ στην Καισαριανή, θέλοντας να πάρει την πρώτη της νίκη μετά από αρκετό καιρό. Σε αυτή της την αποστολή, όμως, θα δυσκολευθεί, αφού κόντρα στην Ένωση δεν θα αγωνιστούν πέντε από τους ποδοσφαιριστές της. 

Ο Γιάννης Αναστασίου γνωστοποίησε την αποστολή για το Σαββατιάτικο παιχνίδι και σε αυτή δεν θα περιλαμβάνονται οι Αντώνης Παπασάββας και Αλμπέρτο Μποτία, που συμπλήρωσαν κάρτες. Παράλληλα, εκτός θα είναι και οι αποβληθέντες με κόκκινη, Λούκα Τσαπάν και Ματέους Σάντος Κριστιούμα, καθώς και ο Ίλια Ίλιεφ. 

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αποστολή επέστρεψαν οι Γκόμπελιτς και Πέιος, αλλά και ο Ιπαλίμπο. Αναλυτικά στην αποστολή της Κηφισιάς περιλαμβάνονται οι: Αναγνωστόπουλος, Κρίστινσον, Νικοπολίδης, Βαφέας, Λαντρ, Αγκμπενιένου, Παρράς, Γκόμπελιτς, Μασούρας, Σπίνος, Σμπώκος, Πέιος, Πρίτσας, Αντούνες, Νίνης, Σναϊντερλάν, Ιπαλίμπο, Οζέγκοβιτς, Μπιφουμά, Αντερέγκεν, Τεττέι