Ματσάρα, σούπερ Απόλλων και πρώτη ήττα για την Κηφισιά!

Οι παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης πανηγυρίζουν ένα από τα γκολ που πέτυχαν κόντρα στην Κηφισιά

i

© ΙΝΤΙΜΕ

Ματσάρα, σούπερ Απόλλων και πρώτη ήττα για την Κηφισιά!

Sportal newsroom 17:17 - 20.03.2023 / Ανανεώθηκε: 17:22 - 20.03.2023

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς, ο Απόλλων Σμύρνης επιβλήθηκε της Κηφισιάς (2-3) στην Καισαριανή, υποχρεώνοντας την ομάδα του Γιώργου Πετράκη στην πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα.

Τον λόγο για τον οποίο χαρακτηρίζονται δύο από τις καλύτερες ομάδες του Β’ ομίλου της Super League 2 πιστοποίησαν Κηφισιά και Απόλλων Σμύρνης στο «Μιχ. Κρητικόπουλος», καθώς έπειτα από ματσάρα, η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επικράτησε 3-2, υποχρεώνοντας το σύνολο του Γιώργου Πετράκη στην πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3’ ο Μωραΐτης, αφού έγινε ο τελικός αποδέκτης έπειτα μία σπουδαία ομαδική ενέργεια σε φάση αντεπίθεσης, ωστόσο η απάντηση δεν άργησε να έρθει για την Κηφισιά.

Στο 23’ εκτελέστηκε το φάουλ από τα δεξιά και εντελώς αμαρκάριστος ο Γκίνη με το κεφάλι νίκησε τον Κότσαρη, που δεν είχε περιθώριο αντίδρασης στην προσπάθεια του παίκτη της Κηφισιάς, που διαμόρφωσε το 1-1.

Το πρώτο ημίχρονο, όμως, είχε περαιτέρω συγκινήσεις με τους φιλοξενούμενους να «πατούν» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και οι προσπάθειές τους δικαιώθηκαν στο 36’, με τον Κουάντρα να κάνει ό,τι θέλει την άμυνα των γηπεδούχων και με ένα απλό τελείωμα να επαναφέρει τον Απόλλωνα σε θέση οδηγού.

Η Κηφισιά, ωστόσο, κατάφερε να ξαναβρεί το γκολ της ισοφάρισης και πάλι με τον ίδιο εκτελεστή, αφού ο Γκίνη βρέθηκε στο ύψος της μικρής περιοχής και με ένα απλό πλασέ έστειλε και πάλι την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2 και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Ωστόσο, τον τελευταίο λόγο τον είχε και πάλι ο Απόλλωνας, και πάλι ο Μωραΐτης. Στο 77’ έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, άντεξε την πίεση από το μαρκάρισμα που δέχθηκε και αφού με ωραία προσπάθεια έφερε την μπάλα στο δεξί του πόδι, δεν είχε πρόβλημα να γράψει το 2-3 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.