Τέλος ο Γιώργος Πετράκης από την Κηφισιά - Πρώτο φαβορί ο Άκης Μάντζιος

Άκης Μάντζιος

i

©intime

Τέλος ο Γιώργος Πετράκης από την Κηφισιά - Πρώτο φαβορί ο Άκης Μάντζιος

Ο Γιώργος Μάντζιος αποχώρησε και επίσημα από την Κηφισιά, με τον Άκη Μάντζιο να είναι το πρώτο φαβορί για να τον αντικαταστήσει.

Ο Γιώργος Πετράκης αποχώρησε επίσημα από την Κηφισιά, αφού πρώτα την οδήγησε στα «σαλόνια της Super League 1. Η ομάδα των βορείων προαστίων μέσω ανακοίνωσης έκανε γνωστό πως ο Πετράκης δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Κηφισιάς, μιλώντας μάλιστα με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο. 

Πρώτο φαβορί για να αντικαταστήσει τον Πετράκη είναι ο Άκης Μάντζιος. Ο Έλληνας τεχνικός τη φετινή χρονιά έκατσε στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, στον οποίο έμεινε για μόλις τρεις μήνες.

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς: 

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Γιώργο Πετράκη.

Πρόκειται για έναν εξαίρετο επαγγελματία, που συνέβαλε τα μέγιστα από το δικό του πόστο προκειμένου η Κηφισιά να πετύχει τον μεγάλο στόχο της ιστορικής ανόδου στη Super League.

Τον ευχαριστούμε θερμά για την αφοσίωση που επέδειξε και για όσα προσέφερε.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία».

Η ομάδα των βορείων προαστίων φέτος έκανε μια εξαιρετική χρονιά. Τις πρώτες δέκα αγωνιστικές δεν είχε χάσει παιχνίδι, ώσπου γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης με 2-3. Έπειτα είχε σε απόσταση αναπνοής την Καλλιθέα, της οποία την πίεση άντεξε και στο τέλος του πρωταθλήματος τερμάτισε πρώτη στη βαθμολογία. Παίρνοντας έτσι την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου για πρώτη φορά στην ιστορία της.