Η Κηφισιά θέλει να ρίξει... βόμβα με παίκτη Champions League

Μάρκο Γκόμπελιτς

i

© Intime

Η Κηφισιά θέλει να ρίξει... βόμβα με παίκτη Champions League

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:31 - 10.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:15 - 10.09.2023

Ο Μάρκο Γκόμπελιτς είναι όπως όλα δείχνουν ο εκλεκτός για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα στην Κηφισιά, μετά την αποχώρηση του Εμάνουελ Σάκιτς.

Σαν... βόμβα έσκασε η αποχώρηση του Σάκιτς από την Κηφισιά, ωστόσο η ομάδα των βορείων προαστίων όπως όλα δείχνουν βρήκε τον αντικαταστάτη του.

Ο λόγος γίνεται για τον Μάρκο Γκόμπελιτς, ο οποίος αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με σκοπό να ολοκληρωθεί το deal άμεσα, καθώς να θυμίσουμε πως η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα λήγει στις 11 Σεπτεμβρίου.

Σε ότι αφορά τον Γκόμπελιτς, ο Σέρβος μπακ είναι ένας πολύπειρος ποδοσφαιριστής με μεγάλες παραστάσεις, ο οποίος με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα μετρέι συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις 188 συμμετοχές, με απολογισμό 11 γκολ και 22 ασίστ. Όπως είναι λογικό, η πιθανή έλευση του 30χρονου παίκτη στην Κηφισιά θα αποφέρει μία ποιοτική λύση για το άκρο της άμυνας της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου.

Τέλος ο Σάκιτς από την Κηφισιά

Ο Εμάνουελ Σάκιτς αποτελεί παρελθόν από την Κηφισιά και είναι έτοιμος να γίνει κάτοικος Βουλγαρίας! Όπως αναφέρει και η νεοφώτιστη ομάδα στην ανακοίνωσή της, η πρόταση που δέχθηκε από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας ήταν μια ευκαιρία ζωής για τον Εμάνουελ Σάκιτς, με την ΠΑΕ Κηφισιά να παραμένει πιστή στις αξίες και τις αρχές που τη διέπουν και να μη στέκεται εμπόδιο στον δρόμο του, σε μια τόσο σημαντική στιγμή για την καριέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις 4 Ιουλίου η Κηφισιά είχε ανακοινώσει την απόκτησή του, με τον Αυστριακό μπακ να μετράει μόλις τρεις συμμετοχές.

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει τη συμφωνία με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας για τη μεταγραφή του Εμάνουελ Σάκιτς. Ο Εμάνουελ αποτέλεσε παράδειγμα προς μίμηση ως προς τον επαγγελματισμό και το ήθος του, από την πρώτη μέρα που εντάχθηκε στην ομάδα μας. 

Η πρόταση που δέχθηκε από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας ήταν μια ευκαιρία ζωής για τον Εμάνουελ Σάκιτς, με την ΠΑΕ Κηφισιά να παραμένει πιστή στις αξίες και τις αρχές που τη διέπουν και να μη στέκεται εμπόδιο στον δρόμο του, σε μια τόσο σημαντική στιγμή για την καριέρα του. Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνονται την ανάγκη να τον ευχαριστήσουν θερμά για την προσφορά του και να του ευχηθούν ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.