Η κοπέλα του νέου αμυντικού της Άρσεναλ είναι «βασίλισσα στο Twerking» (vids)
i

Κλαούντια Κοβάλτσικ/©IG:Claudia Kowalczyk

Η κοπέλα του νέου αμυντικού της Άρσεναλ είναι «βασίλισσα στο Twerking» (vids)

Κώστας Τόπας 08:50 - 25.01.2023 / Ανανεώθηκε: 08:51 - 25.01.2023

Η σύζυγος του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της Άρσεναλ, Γιάκουμπ Κίβιορ, έχει συγκεντρώσει τα φώτα πάνω της, μιας και είναι πρωταθλήτρια στο... Twerking.

Η Άρσεναλ διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις τον φετινό τίτλο στην Premier League και στην προσπάθειά της να παραμείνει στην κορυφή και να αντέξει στην πίεση που της ασκεί η Μάντσεστερ Σίτι, προχωράει σε σπουδαίες προσθήκες. Μία από αυτές είναι η μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού Γιάκουμπ Κίβιορ, από την Σπέτσια έναντι 23 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 22χρονος στόπερ θα αγωνίζεται πλέον με τους «κανονιέρηδες» μέχρι το 2028 και μαζί του στο Λονδίνο θα βρίσκεται και η σύντροφός του, Κλαούντια Κοβάλτσικ. 

Η νεαρή καλλονή μπορεί να υπερηφανεύεται για τους 57,8 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram αλλά και για το γεγονός ότι το 2018 κατάφερε να φτάσει στον ημιτελικό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Twerk, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα είχε αναδειχθεί νικήτρια του διαγωνισμού Queen of Twerking 2017 στη Γερμανία.

Από τον Μπεγερίν στον Εμπαπέ: Αυτοί είναι οι πιο καλοντυμένοι ποδοσφαιριστές του κόσμου!
REST OF THE WORLD

08:00 - 25.01.2023

Από τον Μπεγερίν στον Εμπαπέ: Αυτοί είναι οι πιο καλοντυμένοι ποδοσφαιριστές του κόσμου!

Το Sportal παρουσιάζει τους δέκα ποδοσφαιριστές που έχουν καταφέρει να στρέψουν πάνω τους και τα φώτα της υψηλής ραπτικής. Μπόνους ο πιο καλοντυμένος προπονητής των γηπέδων.

Μετά την μετακίνηση του Κίβιορ στο Λονδίνο για την Άρσεναλ, η Κοβάλτσικ τόνισε το πόσο περήφανη είναι για τον σύντροφό της.

«Είμαι τόσο περήφανη. Σας ευχαριστώ για όλα για τα μηνύματά σας. Δεν μπορώ να απαντήσω σε όλους, αλλά το εκτιμώ πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.