Η πρώτη φωτογραφία του Μποτία μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε

Μποτία

i

©intime

Η πρώτη φωτογραφία του Μποτία μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε

Ο Αλμπέρτο Μποτία υπεβλήθη επιτυχώς σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι μετά τον τραυματισμό που είχε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Κηφισιάς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αλμπέρτο Μποτία στάθηκε άτυχος κατά τη διάρκεια του αγώνα της Κηφισιάς με τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Κυριακής (25/2). Ο Ισπανός στην προσπάθειά του να σταματήσει τον Φώτη Ιωαννίδη τραυματίστηκε ο ίδιος από τη σφοδρότητα του χτυπήματος.

Ως αποτέλεσμα αυτού ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον Αλέξανδρο Παρρά να τον αντικαθιστά. Αμέσως μετά ο Μποτία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα ωλένης στο αριστερό χέρι.

Ο 35χρονος πέρασε σήμερα (27/2) το πρωί την πόρτα του χειρουργείου, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Μάλιστα το Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου, ανέβασε και μια φωτογραφία με τον Ισπανό μαζί με τον γιατρό που του έκανε την επέμβαση. Υπενθυμίζεται ότι ο χρόνος απουσίας του θα είναι δύο μήνες.

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς για τον Μποτία

«Το πρωί της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου, ο Αλμπέρτο Μποτία υπεβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση από τον Διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής του Ιατρικού Π. Φαλήρου, κ. Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο, μετά από το συντριπτικό κάταγμα αριστερής ωλένης που υπέστη στη διάρκεια της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Αλμέιδα πάει για γερό ανακάτεμα στην τράπουλα της ενδεκάδας της ΑΕΚ, μετά από πολύ καιρό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:00 - 27.02.2024

Ο Αλμέιδα πάει για γερό ανακάτεμα στην τράπουλα της ενδεκάδας της ΑΕΚ, μετά από πολύ καιρό

Για λόγους και πρακτικούς αλλά και αγωνιστικούς, ο Αλμέιδα αναμένεται να κάνει μετά από πολύ καιρό, ένα πολύ μεγάλο rotation στην ενδεκάδα της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στον Αλμπέρτο Μποτία έγινε εσωτερική οστεοσύνθεση με πλάκα και βίδες. Ο προσδόκιμος χρόνος αποκατάστασης υπολογίζεται σε περίπου οκτώ εβδομάδες».