Με απουσίες αλλά και επιστροφές η αποστολή της Κηφισιάς ενόψει Αστέρα Τρίπολης

Κώστας Μπράτσος

i

© Intime

Με απουσίες αλλά και επιστροφές η αποστολή της Κηφισιάς ενόψει Αστέρα Τρίπολης

Με απουσίες αλλά και επιστροφές θα ταξιδέψει η Κηφισιά στην Τρίπολη ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα το απόγευμα του Σαββάτου (6/3).

Στις νίκες θέλει να επιστρέψει η Κηφισιά μετά τη «βαριά» ήττα από τον Βόλο με 1-4. Η ομάδα των βορείων προαστίων βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 22 βαθμούς και θέλει να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστική των playouts της Stoiximan Superleague.

Ο Κώστας Μπράτσος λοιπόν είδε τους Μάρκο Γκόμπελιτς και Ντούσαν Γιοβάνοβιτς να μένουν εκτός αποστολής λόγω ενοχλήσεων. Αλλά και τον Βίκτωρ Κλωναρίδη που επίσης έχει ενοχλήσεις στο γόνατο. Από την άλλη στην αποστολή επέστρεψαν οι Παπασσάβας, Νίνης και Κωνσταντακόπουλος.

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει βάλει τη σφραγίδα του κόντρα σε όλες τις μεγάλες ομάδες και σε όλες τις διοργανώσεις
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:04 - 05.04.2024

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει βάλει τη σφραγίδα του κόντρα σε όλες τις μεγάλες ομάδες και σε όλες τις διοργανώσεις

Ο Φώτης Ιωαννίδης άνοιξε λογαριασμό πριν 39 μήνες με τον Παναθηναϊκό, ανήμερα της γιορτής του κι έκτοτε πλήγωσε όλους τους μεγάλους αντιπάλους του «τριφυλλιού».

Το δελτίο Τύπου της Κηφισιάς:

«Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (Σάββατο 6 Απριλίου στις 19:30) για την 3η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Μετά από το πέρας της τελευταίας προπόνησης, ο Κώστας Μπράτσος ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Τερματοφύλακες: Γιάννης Νικοπολίδης, Θοδωρής Αντωνόπουλος, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος.

Αμυντικοί: Νίκος Βαφέας, Αλέξανδρος Παρράς, Ιβάν Μιλίτσεβιτς, Βασίλης Σπίνος, Λούκα Τσάπαν, Αντρέ Τεϊσέιρα, Μάνος Σμπώκος.

Μέσοι: Ντάριο Τσανάτζια, Αντώνης Παπασάββας, Πάνος Πρίτσας, Σωτήρης Νίνης, Μοργκάν Σναϊντερλάν, Φακούντο Σολόα, Γιώργος Κωνσταντακόπουλος.

Επιθετικοί: Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, Ανδρέας Τετέι, Σονατάν Μενέντες, Ματέους Σάντος, Τιεβί Μπιφουμά».