Χωρίς Μπιφουμά και Τσανάτζια η Κηφισιά για τον «τελικό» με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς Μπιφουμά και Τσανάτζια η Κηφισιά για τον «τελικό» με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:37 - 26.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:47 - 26.04.2024

Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Κώστα Μπράτσο να γνωστοποιεί την αποστολή της ομάδας.

Η Κηφισιά υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (27/4, 20:00) στην Καισαριανή τον υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα, για την 6η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Οι κυανόλευκοι ολοκλήρωσαν την προπόνηση εν όψει του αγώνα με τους Ηπειρώτες και ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Μπράτσος έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας.

Σε αυτήν ο Έλληνας τεχνικός δεν συμπεριέλαβε τον τιμωρημένο Τσανάτζια, όπως και τον Μπιφουμά, ο οποίος θα μείνει εκτός λόγω τραυματισμού. Για τον ίδιο λόγο θα απουσιάσουν και οι Τεϊσέιρα και Παπασάββας.

Αναλυτικά η αποστολή της Κηφισιάς: Νικοπολίδης, Αντωνόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Παρράς, Μιλίτσεβιτς, Γκόμπελιτς, Σπίνος, Σμπώκος, Τσάπαν, Πρίτσας, Νίνης, Σναϊντερλάν, Σολόα, Γιόβαντσιτς, Κωνσταντακόπουλος, Οζέγκοβιτς, Τετέι, Μενέντες, Κρισιούμα, Κλωναρίδης

Η Κηφισιά ευχαρίστησε τον Ατρόμητο

Η Κηφισιά επέστρεψε στις νίκες με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο και δήλωσε «παρών» στη μάχη-θρίλερ με φόντο την παραμονή! Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League, η ομάδα των βορείων προαστίων πήρε τη νίκη εκτός έδρας κόντρα στον Ατρόμητο (1-2) με ανατροπή, εκμεταλλευόμενη την εξαιρετική της εικόνα στο δεύτερο μέρος.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, η Κηφισιά εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την εξαιρετική φιλοξενία των γηπεδούχων τόσο στην ίδια την ομάδα όσο και στους φίλους της ομάδας.

Θυμίζουμε πως ανάλογη ανακοίνωση είχε βγάλει η ομάδα των βορείων προαστίων και μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

«Η ΠΑΕ Κηφισιά αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την ΠΑΕ Ατρόμητος για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στα μέλη της αποστολής, αλλά και τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο», αναφέρει η ανακοίνωση της Κηφισιάς.