Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Κίμιχ

Κίμιχ

i

© PrtScr

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Κίμιχ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:33 - 25.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:39 - 25.12.2023

Ο Τζόσουα Κίμιχ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενόψει του Γενάρη.

Μετά τη νέα εποχή που ξημέρωσε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της οποίας το 25% των μετοχών ανήκει πλέον στον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, η ομάδα της Αγγλίας στρέφει την προσοχή της στη μεταγραφική αγορά ενόψει του Γενάρη. Ένας από τους στόχους σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Γερμανίας είναι ο Τζόσουα Κίμιχ

Ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν φέρεται να είναι ένας από τους μεγάλους στόχους της Γιουνάιτεντ και στα ρεπορτάζ σημειώνεται ότι ο ίδιος δεν θα έλεγε «όχι» σε μια ενδεχόμενη αποχώρηση από το Μόναχο. Ο διεθνής μέσος μετράει συνολικά με τη φανέλα των «Βαυαρών» 367 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 41 γκολ και 100 ασίστ. 

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει επιβεβαιωθεί κάτι από επίσημα... χείλη, ωστόσο όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, οπότε είναι πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις. 

Άλλωστε, ήδη έχουν αρχίσει δημοσιεύματα στην Αγγλία σχετικά με ποδοσφαιριστές τους οποίους ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος θα ήθελε να πάρει στο Ολντ Τράφορντ σε μια προσπάθεια να ενισχυθεί η ομάδα, που έχει πολλά σκαμπανεβάσματα τη φετινή σεζόν. Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ δεν έκρυψε τη φιλοδοξία του να οδηγήσει τον σύλλογο του Μάντσεστερ ξανά στην κορυφή.

«Η κοινή μας φιλοδοξία είναι ξεκάθαρη. Να δούμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκεί που ανήκει στην κορυφή του αγγλικού, του ευρωπαϊκού και του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ως ντόπιο αγόρι και υποστηρικτής του συλλόγου, είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να συμφωνήσουμε με το διοικητικό συμβούλιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Είμαστε δεσμευμένοι να συνεργαστούμε με όλους στον σύλλογο – το διοικητικό συμβούλιο, το προσωπικό, τους παίκτες και τους οπαδούς – για να βοηθήσουμε την ομάδα να πάει μπροστά», ανέφερε μεταξύ άλλων.