Επικό σκηνικό: Ο πρόεδρος της Λάτσιο αποκοιμήθηκε σε συνέδριο της Serie A και ο πρόεδρος της Νάπολι προσπαθεί να τον ξυπνήσει! (vid)

Κλαούντιο Λοτίτο

i

PrtScr

Επικό σκηνικό: Ο πρόεδρος της Λάτσιο αποκοιμήθηκε σε συνέδριο της Serie A και ο πρόεδρος της Νάπολι προσπαθεί να τον ξυπνήσει! (vid)

Κώστας Τόπας 08:21 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:31 - 29.05.2024

Ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο εθεάθη να κοιμάται σε συνέδριο της Serie A, σε μια στιγμή όπου έγινε viral.

Ο Κλαούντιο Λοτίτο (πρόεδρος της Λάτσιο) και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις (πρόεδρος της Νάπολι) πρωταγωνίστησαν σε μια διασκεδαστική στιγμή κατά τη διάρκεια του ενός συνεδρίου το βράδυ της Τετάρτης (22/05).

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης μεταξύ των προέδρων της Serie A και της κυβέρνησης για να συζητήσουν την τρέχουσα κατάσταση του ιταλικού ποδοσφαίρου, ο Λοτίτο «συνελήφθη» από την κάμερα να κοιμάται. Συνειδητοποιώντας αυτό, ο Ντε Λαουρέντις τον ξύπνησε.

Η αντίδραση του Λοτίτο όταν ανακαλύφθηκε είναι ανεκτίμητη. Με τα χέρια του φαίνεται να έκανε ένα νεύμα στον συνάδελφό του σαν να λέει: «Αυτός ο τύπος...», ενώ δείχνει τον άντρα δίπλα του που μιλούσε στο μικρόφωνο.

Οι αντιδράσεις των θαυμαστών και του ευρύτερου κοινού δεν άργησαν να έρθουν. Από τη μία πλευρά, υπάρχουν εκείνοι που βρίσκουν το επεισόδιο αστείο και συμβολικό του ιταλικού στυλ στο ποδόσφαιρο, από την άλλη υπάρχουν κριτικές για τη στάση του Λοτίτο, που θεωρείται αντιεπαγγελματική.

Το γεγονός ότι ο ισχυρός άνδρας της Λάτσιο, κοιμάται στο συμβούλιο έχει προκαλέσει πολλούς υποστηρικτές να μοιράζονται το βίντεο με ειρωνικά σχόλια, ενώ άλλοι έχουν εκφράσει ανησυχία για τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζονται τα ζητήματα του πρωταθλήματος.

Όταν ο Γκασπερίνι πλησίασε στον πάγκο του Παναθηναϊκού!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:01 - 22.05.2024

Όταν ο Γκασπερίνι πλησίασε στον πάγκο του Παναθηναϊκού!

Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι αναμόρφωσε την Αταλάντα και θα διεκδικήσει απόψε το πρώτο τρόπαιο κατά την παραμονή του στο Μπέργκαμο. Όμως η ιστορία του Ιταλού προπονητή θα μπορούσε να είχε εξελιχτεί διαφορετικά, αν έλεγε «ναι» στον Παναθηναϊκό τον Νοέμβριο του 2010.

Το επεισόδιο, αν και ελαφρύ, άνοιξε μια συζήτηση για τη σοβαρότητα των επίσημων συναντήσεων και τη συμπεριφορά των αθλητικών μάνατζερ σε θεσμικά πλαίσια.