Σκέφτεται να κινηθεί νομικά ο Κλάτενμπεργκ εναντίον του Σίμπσον για την υπόθεση της αποβολής

Μαρκ Κλάτενμπεργκ

i

© Intime

Σκέφτεται να κινηθεί νομικά ο Κλάτενμπεργκ εναντίον του Σίμπσον για την υπόθεση της αποβολής

Sportal newsroom 17:18 - 03.03.2023

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ πήρε αρκετά σοβαρά την ιστορία του Ντάνι Σίμπσον για την κόκκινη κάρτα που δεν του έδειξε και ο Άγγλος πρώην διαιτητής σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Μία αρκετά ενδιαφέρουσα ιστορία βγήκε χθες (2/3) στη φόρα από τον πρώην παίκτης της Λέστερ, Ντάνι Σίμπσον. Συγκεκριμένα ο Άγγλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ήταν μέλος των «αλεπούδων» στην κατάκτηση της Premier League τη σεζόν 2015-16, έχοντας αγωνιστεί μάλιστα τριάντα φορές στο πρωτάθλημα. 

Ο 36χρονος λοιπόν είχε μιλήσει σε ένα podcast και είχε αναφέρει, ότι σε έναν αγώνα της Λέστερ ο πρώην διαιτητής, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, δεν τον απέβαλλε γιατί ήθελε να πάρουν οι «αλεπούδες» το πρωτάθλημα. «Θυμάμαι τον Κλάτενμπεργκ. Νομίζω ότι ήθελε να αποβάλει κάποιον. Είπε κάτι σαν «έπρεπε να σε αποβάλλω εκεί, αλλά θέλω να το πάρετε», υποστήριξε συγκεκριμένα και ξέσπασε στα γέλια.

Η αγαπημένη ποδοσφαιρίστρια του Τσιτσιπά τοποθετήθηκε για την ισότητα στο ποδόσφαιρο (vid)
PREMIER LEAGUE

15:14 - 28.02.2023

Η αγαπημένη ποδοσφαιρίστρια του Τσιτσιπά τοποθετήθηκε για την ισότητα στο ποδόσφαιρο (vid)

Η 24χρονη Ελβετή Αλίσια Λέμαν που αγωνίζεται στην Άστον Βίλα εξέφρασε την πεποίθησή της ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών του 2023 θα συντελέσει στην ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Ο πρώην αρχιδιαιτητής της ελληνικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου μόνο αστεία δεν βρήκε αυτή την ιστορία. Όπως αναφέρει η Daily Mail ο Άγγλος πρώην ρέφερι αρνήθηκε ότι αυτό συνέβη, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά εναντίον του Σίμπσον και να του κάνει μήνυση. Τέλος χαρακτήρισε όσα είπε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λέστερ εξωφρενικά.

Αναλυτικά όσα είχε δηλώσει ο Ντάνι Σίμπσον: