«Κλειδώνουν» οι πέντε (συν μια) απουσίες της ΑΕΚ για την πρεμιέρα των Play Offs

«Κλειδώνουν» οι πέντε (συν μια) απουσίες της ΑΕΚ για την πρεμιέρα των Play Offs

Κώστας Τσίλης 16:53 - 07.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:53 - 07.03.2024

Χωρίς Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Φερνάντες και Ζίνι και η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ και αυτό δίνει στον Αλμέιδα ένα ξεκάθαρο στίγμα για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει του ματς με Λαμία

Η αλήθεια είναι πως για διαφορετικούς λόγους αλλά και περισσότερους από έναν, κανείς από τους πέντε απόντες με τους οποίους ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με την Λαμία, δεν είχε πολλές ελπίδες να προλάβει να είναι εγκαίρως έτοιμος. Ίσως για τον Λιβάι Γκαρσία υπήρχε ένα ενδεχόμενο να επέστρεφε ξανά σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς δουλειάς. Και ως εκ τούτου αυτό να έδινε κάποιες πιθανότητες να μπει στην αποστολή για την Λαμία.

Πάντως τελικά ούτε και στην σημερινή προπόνηση επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς ο Γκαρσία. Κάτι που σημαίνει πως μοιάζει πλέον και γι αυτό εξαιρετικά δύσκολο, να μπει ακόμα και στην αποστολή για την πρεμιέρα των Play Offs. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τους υπόλοιπους τέσσερις, που δεν προπονήθηκαν ούτε και σήμερα. Δηλαδή τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, τον Νορντίν Άμραμπατ, τον Πάολο Φερνάντες αλλά και τον Ζίνι. Και αυτοί οι τέσσερις, συν τον Γκαρσία, αλλά συν και τον Στίβεν Τσούμπερ που είναι τιμωρημένος, θα βρίσκονται πιθανότατα στο απουσιολόγιο του Αλμέιδα για το ματς της Κυριακής.

Είναι πάντως πιθανό είτε ο Γκαρσία, είτε ο Φερνάντες, είτε και οι δυο, να ανεβάσουν ρυθμούς στις προπονήσεις μέχρι και το τέλος της εβδομάδας. Με δεδομένο όμως πως θα έχουν χάσει έδαφος στην δουλειά και θα έχουν μόλις λίγες προπονήσεις στα πόδια τους. Επομένως μοιάζει απίθανο να τους συμπεριλάβει ο Αλμέιδα στο αγωνιστικό πλάνο για το ματς με την Λαμία.