«Αρνητικά τα τεστ DNΑ του Κλέιμαν, αποσύρονται οι κατηγορίες»

Μπόρις Κλέιμαν

i

©Tourette Photography

«Αρνητικά τα τεστ DNΑ του Κλέιμαν, αποσύρονται οι κατηγορίες»

Δημήτρης Χούπης 15:59 - 30.06.2023

Όπως αναφέρουν ισραηλινά δημοσιεύματα τα τεστ DNA του Μπόρις Κλέιμαν βγήκαν αρνητικά και οι κατηγορίες για βιασμού που τον βάραιναν αποσύρονται.

Εξελίξεις υπάρχουν όπως φαίνεται την υπόθεση του Μπόρις Κλέιμαν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ ο πρώην τερματοφύλακας του Βόλου, αναφέρουν ότι τα τεστ DNA που έκανε την Παρασκευή (30/6) βγήκαν αρνητικά. Αυτό σημαίνει ότι το δικαστήριο θα αποσύρει τις κατηγορίες για βιασμό μιας μαθήτριας από το Βέλγιο. 

Πριν από περίπου δύο μήνες λοιπόν ο Ισραηλινός είχε συλληφθεί σε μαγαζί στο Κολωνάκι, για βιασμό μια 17χρονης κοπέλας. Παράλληλα είχε κατηγορηθεί για χρήση ναρκωτικών ουσιών. Ο 32χρονος τελικά είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ μετά από την απολογία του. 

Όπως υποστηρίζει αναφορά του 13tv.co.il, το DNA έδειξε ότι δεν υπήρξε επαφή, με τον δικηγόρο του Κλέιμαν, Γιάνιν Σέγκεφ, να αναφέρει ότι το video από τις κάμερες ασφαλείας του μπαρ δεν έδειξαν καμία επίθεση. Πιο αναλυτικά το δημοσίευμα σχολιάζει ότι το τεστ για τη χρήση ναρκωτικών ήταν επίσης καθαρό. 

Ακόμη αναφέρει ότι η οικογένεια του κοριτσιού έχει υπογράψει ένα έγγραφο, όπου ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει καμία ένταση για το κλείσιμο της υπόθεσης. Τέλος η οικογένεια έκανε λόγο πως δεν αντιλήφθηκε τη διαδικασία των ερευνών λόγω δυσκολίας κατανόησης της γλώσσας. 

Παράλληλα ο ΠΑΣ Γιάννινα λέγεται ότι έχει ως μεταγραφικό στόχο τον Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος έχει αποχωρήσει από τον Βόλο, λόγω της υπόθεσης βιασμού. Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ του Sportal η ομάδα των Ιωαννίνων θα ασχοληθεί με την περίπτωση του Ισραηλινού, εφόσον αποδειχθεί η αθωότητά του.