«Κλείνει» η μεταγραφή του Ντεπάι στην Ατλέτικο
i

Ο Μέμφις Ντεπάι/instagram

«Κλείνει» η μεταγραφή του Ντεπάι στην Ατλέτικο

Sportal newsroom 10:39 - 19.01.2023 / Ανανεώθηκε: 09:54 - 21.01.2023

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Μέμφις Ντεπάι από την Μπαρτσελόνα στην Ατλέτικο. Ο όρος που έβαλαν οι «μπλαουγκράνα» για Καράσκο.

Στο στάδιο της διευθέτησης των τελευταίων λεπτομερειών, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μέμφις Ντεπάι, βρίσκονται Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα. Ο Ολλανδός επιθετικός, μετά την καλοκαιρινή άφιξη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο «Καμπ Νου» δεν βρήκε τον χρόνο συμμετοχής που ήθελε και πλέον μετακομίζει στη Μαδρίτη, κάτι που ενδέχεται να επισημοποιηθεί και εντός της ημέρας.

Οι δύο σύλλογοι βρίσκονταν σε συνεχείς διαπραγματεύσεις τις τελευταίες ημέρες και τελικά βρέθηκε η «χρυσή τομή» στο οικονομικό. Η Ατλέτικο θα καταβάλει στην Μπαρτσελόνα έναν ποσό της τάξης των τριών εκατομμυρίων ευρώ, ενώ αν επιτευχθούν συγκεκριμένοι στόχοι το κόστος για τους «ροχιμπλάνκος» θα ανέβει στα τέσσερα εκατομμύρια.

Παράλληλα, οι «μπλαουγκράνα» εξασφάλισαν και κάτι για το οποίο προσπάθησαν αρκετά. Κατάφεραν να βάλουν στο deal όρο πως το προσεχές καλοκαίρι, αν το αποφασίσουν, θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν από την Ατλέτικο τον Γιανίκ Καρασκό, με ένα ποσό λίγο κάτω από τα 20 εκατομμύρια. O Τσάβι εκτιμά πολύ τον 29χρονο Βέλγο και αν το καλοκαίρι υπάρχει η οικονομική δυνατότητα δεν αποκλείεται να τον πάρει κοντά του στη Βαρκελώνη.