Σε ποια γήπεδα θα παίξει η Εθνική αν προκριθεί στο Euro

Σε ποια γήπεδα θα παίξει η Εθνική αν προκριθεί στο Euro

Sportal newsroom 20:27 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:17 - 02.12.2023

Σε Ντόρτμουντ, Αμβούργο και Γκελζενκίρχεν (Σάλκε) οι αγώνες της Εθνικής (αν περάσει)! Πρώτο ματς με Τουρκία στο Ντόρτμουντ!

Όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (2/12) στην κλήρωση του Αμβούργου, η Εθνική μας ομάδα εφόσον προκριθεί θα βρίσκεται στον έκτο όμιλο με την Πορτογαλία. Εκτός από την παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο, που ξεχειλίζει από ποιότητα θ’ αντιμετωπίσει τους γείτονες Τούρκους και την Τσεχία. Ένας όμιλος με εξαιρετικά δυνατούς αντιπάλους, αλλά που δίνει τη δυνατότητα για την πρόκριση.

Φυσικά, η Ελλάδα έμαθε και τα γήπεδα και τις ημερομηνίες! Πρεμιέρα θα κάνει στο γήπεδο της Ντόρτμουντ, το εκπληκτικό «Σίγκναλ Παρκ» στις 18 Ιουνίου με αντίπαλο την Τουρκία!

Από 'κει και πέρα, στις 22 του μήνα η Εθνική θ’ αντιμετωπίσει την Τσεχία στο Αμβούργο και θα κλείσει τις υποχρεώσεις στον όμιλο με την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο στις 26 του μήνα στο Γκεζελνκίρχεν την έδρα της Σάλκε.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα έχει τον Μάρτιο του 2024 δύο τελικούς στο μονοπάτι C των playoffs του Nations League. Θα παίξει στην Αθήνα στις 21 του μήνα με το Καζακστάν κι αν περάσει στον τελικό, τότε θ’ αντιμετωπίσει εκτός έδρας στις 26 Μαρτίου 2024 τη Γεωργία ή το Λουξεμβούργο, που είναι το ζευγάρι του δεύτερου ημιτελικού.