Η ευχή του Καραγκούνη και η πίκρα του Πορτογάλου παρουσιαστή για το Euro 2004 - «Ήρθε η ώρα να πάει η Εθνική στη Γερμανία, όπου έχουμε πολλούς ομογενείς»

Η ευχή του Καραγκούνη και η πίκρα του Πορτογάλου παρουσιαστή για το Euro 2004 - «Ήρθε η ώρα να πάει η Εθνική στη Γερμανία, όπου έχουμε πολλούς ομογενείς»

Γιώργος Σακελλαρίου 20:13 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:23 - 08.02.2024

Οι ατάκες του Γιώργου Καραγκούνη για την Εθνική Ελλάδας στην κλήρωση του Nations League και ο διάλογος με τον Πορτογάλο παρουσιαστή Πέντρο Πίντο.

Ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν παρών στην κλήρωση του Nations League.

Ο παλαίμαχος διεθνής άσος ήταν αυτός που πραγματοποίησε την κλήρωση για τις εθνικές ομάδες της League C.

Δίπλα του ήταν ο γνωστός παρουσιαστής στις κληρώσεις της UEFA, ο Πορτογάλος Πέντρο Πίντο, ο οποίος όταν αντίκρισε τον «τυπάρα» του είπε: «Μας πληγώσατε τους Πορτογάλους στο Euro 2004. Είχες σκοράρει, μάλιστα, στην πρεμιέρα εναντίον της Πορτογαλίας».

Ο Καραγκούνης χαμογέλασε και είπε ότι ήταν τεράστια η επιτυχία της Εθνικής Ελλάδας. Να θυμίσουμε, πάντως, ότι ο «Κάρα» ήταν τιμωρημένος και δεν έπαιξε στον τελικό!

Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος αναφερόμενος στην Εθνική μας τόνισε ότι ήρθε η ώρα η Ελλάδα να επιστρέψει σε μία μεγάλη διοργάνωση, έπειτα από αρκετά χρόνια, με φόντο φυσικά το ερχόμενο Euro 2024 στη Γερμανία.

Αναλυτικά οι ατάκες του Καραγκούνη: «Ήρθε η ώρα της Εθνικής να επιστρέψει σε Euro και να είναι στα τελικά της Γερμανίας.

Έπειτα από 10 χρόνια χωρίς να έχουμε προκριθεί σε μεγάλη διοργάνωση, έχει φτάσει επιτέλους η δική μας ώρα να συμμετάσχουμε στη Γερμανία, όπου υπάρχουν πολλοί Έλληνες ομογενείς. Εύχομαι η Εθνική ομάδα να βρεθεί στο Euro της Γερμανίας».

window.setTimeout(function (){const cssHref='https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566';if (!document.querySelector(`[href="${cssHref}"]`)){let scriptCss=document.createElement('link');scriptCss.href=cssHref;scriptCss.rel='stylesheet';scriptCss.type='text/css';document.body.appendChild(scriptCss);}const scriptSrc='https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js';if (!document.querySelector(`[src="${scriptSrc}"]`)){let scriptTag=document.createElement('script');scriptTag.src=scriptSrc;scriptTag.defer=true;scriptTag.onload=function (){let widgetLoaderConfig={CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com',ODD_CLIENT: 'default',APP_LINK: 'desktop',API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/',API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e',LANG: 'el',REQUEST_INTERVAL: 30,ENABLE_BET_SLIP: false,AUTHOR: false,THEME: "light",TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr",LINK_OPTIONS_V2: {'player': {'url': '/podosfairo/paixtes/{playerId}'},'team': {'url': '/podosfairo/{teamId}'},'tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{tournamentId}'},'match': {'url': '/podosfairo/agonas/{matchId}','sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'}},'configuration': {'newWindow': false},'standings_tournament': {'url': '/podosfairo/diorganoseis/{standingsId}/vathmologies'}}};window.setTimeout(function (){new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig);}, 200);};document.head.appendChild(scriptTag);} else {new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig);}}, 0);
var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }