Η ευχή του Καραγκούνη και η πίκρα του Πορτογάλου παρουσιαστή για το Euro 2004 - «Ήρθε η ώρα να πάει η Εθνική στη Γερμανία, όπου έχουμε πολλούς ομογενείς»

Η ευχή του Καραγκούνη και η πίκρα του Πορτογάλου παρουσιαστή για το Euro 2004 - «Ήρθε η ώρα να πάει η Εθνική στη Γερμανία, όπου έχουμε πολλούς ομογενείς»

Γιώργος Σακελλαρίου 20:13 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:23 - 08.02.2024

Οι ατάκες του Γιώργου Καραγκούνη για την Εθνική Ελλάδας στην κλήρωση του Nations League και ο διάλογος με τον Πορτογάλο παρουσιαστή Πέντρο Πίντο.

Ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν παρών στην κλήρωση του Nations League.

Ο παλαίμαχος διεθνής άσος ήταν αυτός που πραγματοποίησε την κλήρωση για τις εθνικές ομάδες της League C.

Δίπλα του ήταν ο γνωστός παρουσιαστής στις κληρώσεις της UEFA, ο Πορτογάλος Πέντρο Πίντο, ο οποίος όταν αντίκρισε τον «τυπάρα» του είπε: «Μας πληγώσατε τους Πορτογάλους στο Euro 2004. Είχες σκοράρει, μάλιστα, στην πρεμιέρα εναντίον της Πορτογαλίας».

Ο Καραγκούνης χαμογέλασε και είπε ότι ήταν τεράστια η επιτυχία της Εθνικής Ελλάδας. Να θυμίσουμε, πάντως, ότι ο «Κάρα» ήταν τιμωρημένος και δεν έπαιξε στον τελικό!

Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος αναφερόμενος στην Εθνική μας τόνισε ότι ήρθε η ώρα η Ελλάδα να επιστρέψει σε μία μεγάλη διοργάνωση, έπειτα από αρκετά χρόνια, με φόντο φυσικά το ερχόμενο Euro 2024 στη Γερμανία.

Αναλυτικά οι ατάκες του Καραγκούνη: «Ήρθε η ώρα της Εθνικής να επιστρέψει σε Euro και να είναι στα τελικά της Γερμανίας.

Έπειτα από 10 χρόνια χωρίς να έχουμε προκριθεί σε μεγάλη διοργάνωση, έχει φτάσει επιτέλους η δική μας ώρα να συμμετάσχουμε στη Γερμανία, όπου υπάρχουν πολλοί Έλληνες ομογενείς. Εύχομαι η Εθνική ομάδα να βρεθεί στο Euro της Γερμανίας».