Πογέτ στη Sun: «Ο Τσιμίκας θα παίξει σίγουρα κόντρα στο Καζακστάν»

Κώστας Τσιμίκας

i

©intime

Πογέτ στη Sun: «Ο Τσιμίκας θα παίξει σίγουρα κόντρα στο Καζακστάν»

Δημήτρης Χούπης 11:03 - 20.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 21.03.2024

Ο τεχνικός της Εθνικής, Γκουστάβο Πογέτ, μιλώντας στη Sun ανέφερε ότι ο Κώστας Τσιμίκας θα παίξει κόντρα στο Καζακστάν για τον ημιτελικό των playoffs του Nations League.

Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστό πως ο Κώστας Τσιμίκας θα επιστρέψει από τον τραυματισμό του τέλη Φεβρουαρίου μπορεί και νωρίτερα. Κάτι που ο τεχνικός Εθνικής, Γκουστάβο Πογέτ επιβεβαίωσε σε συνέντευξη που έδωσε στη Sun

Ο Έλληνας αριστερό οπισθοφύλακας είχε σπάσει την κλείδα του κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Ουρουγουανού προπονητή για τα playoffs του Nations League. 

«Σίγουρα ο Τσιμίκας θα παίξει κόντρα στο Καζακστάν. Αν δεν πάει κάτι λάθος τώρα, ο Τσίμι θα επιστρέψει νωρίτερα. Είναι πολύ χαρούμενος με την πρόοδό του, πήγε αρκετά πιο γρήγορα από όσο περίμενε», είπε στην αρχή και συνέχισε. 

Καθησυχάζει τους φίλους της Λίβερπουλ η Ομοσπονδία της Αιγύπτου για τον τραυματισμό του Σαλάχ
PREMIER LEAGUE

08:59 - 20.01.2024

Καθησυχάζει τους φίλους της Λίβερπουλ η Ομοσπονδία της Αιγύπτου για τον τραυματισμό του Σαλάχ

Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία της Αιγύπτου έκανε γνωστό ότι ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα χάσει το τελευταίο παιχνίδι για τη φάση των ομίλων του Κόπα Άφρικα, αλλά και τη φάση των «16» σε περίπτωση που προκριθεί.

«Όταν ακούς κάτι τέτοιο ξέρεις ότι το διάστημα απουσίας θα είναι έξι με οκτώ εβδομάδες ή τέσσερις με έξι. Για τον Τσιμίκα είναι πάντα το λιγότερο, το οποίο είναι φανταστικό. Προφανώς τότε θα εξαρτηθεί το πόσο θα παίξει. Αλλά είμαι σε συνεχή επικοινωνία μαζί του και είμαι σίγουρος ότι θα είναι διαθέσιμος», σχολίασε στη συνέχεια. 

Υπενθυμίζεται ότι στις 21 Μαρτίου η Ελλάδα θα υποδεχτεί το Καζακστάν για τον ημιτελικό των playoffs του Nations League και αν περάσει θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον νικητή του ζευγαριού Γεωργία - Λουξεμβούργο