Απίθανος Αλεξάντερ Άρνολντ: Δάγκωνε την φανέλα από τον πόνο αλλά συνέχιζε να παίζει κόντρα στην Άρσεναλ (vids)

Αλεξάντερ Άρνολντ

Απίθανος Αλεξάντερ Άρνολντ: Δάγκωνε την φανέλα από τον πόνο αλλά συνέχιζε να παίζει κόντρα στην Άρσεναλ (vids)

Κώστας Τόπας 13:39 - 10.01.2024

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ εθεάθη να δαγκώνει τη φανέλα του με αγωνία μετά από τραυματισμό στο γόνατο κατά τη νίκη της Λίβερπουλ με 2-0 εναντίον της Άρσεναλ στο Κύπελλο Αγγλίας.

Παρά το γεγονός ότι πριν από μερικές ώρες επιβεβαιώθηκε ότι θα μείνει εκτός δράσης για «λίγες εβδομάδες» με βλάβη στους συνδέσμους του γόνατος, ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ κατάφερε βγάλει όλο το ματς με την Άρσεναλ στο Κύπελλο Αγγλίας την περασμένη Κυριακή (07/01).

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ επαίνεσαν την ανθεκτικότητά του στο διαδίκτυο υποστηρίζοντας: «Ο Τρεντ έπαιξε πραγματικά σε αυτή την κατάσταση για 30 λεπτά», αφού εμφανίστηκε ένα βίντεο που τον δείχνει να δαγκώνει τη φανέλα του και να κάνει μορφασμούς από τον πόνο μετά τον τραυματισμό.

Η Λίβερπουλ επιβεβαίωσε μετά το παιχνίδι ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα το γόνατό του κι έτσι ο Αλεξάντερ Άρνολντ θα μείνει εκτός δράσης για «λίγες εβδομάδες» λόγω τραυματισμού στο γόνατο, επιβεβαίωσε ο βοηθός μάνατζερ Πέπιν Λίντερς. Θα είναι τεράστιο πλήγμα για τη Λίβερπουλ, με τον Αλεξάντερ-Άρνολντ να απολαμβάνει μια εξαιρετική σεζόν μέχρι στιγμής.