Επίσημο: Στην Ουμρανίγεσπορ ο Κλωναρίδης
i

© Intime

Επίσημο: Στην Ουμρανίγεσπορ ο Κλωναρίδης

Τζιοβάνι Ζάκαρη 16:47 - 23.07.2023 / Ανανεώθηκε: 16:47 - 23.07.2023

Ποδοσφαιριστής της Ουμρανίγεσπορ είναι και επίσημα ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, ο οποίος ανακοινώθηκε από τον τουρκικό σύλλογο για τα επόμενα 1+1 χρόνια.

Τον νέο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, ο οποίος θα αγωνιστεί τον επόμενο χρόνο στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας. Ο 30χρονος επιθετικός συμφώνησε σε όλα με την Ουμρανίγεσπορ και το συμβόλαιο του θα έχει διάρκεια ενός έτους, με δυνατότητα επέκτασης του για μία ακόμα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ουμρανίγεσπορ:

«Καλώς ήρθες στον Κλωναρίδη! Συμφωνία 1+1 έτους υπέγραψε ο σύλλογος μας με τον 30χρονο επιθετικό που αγωνίστηκε στην ελληνική ομάδα της Super League, Ατρόμητο, την περασμένη σεζόν. Μετά από ιατρικούς ελέγχους που πραγματοποίησε, η μεταγραφή του στον σύλλογο είναι επίσημη. Καλωσορίζουμε τον Κλωναρίδη και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες».

Ο Κλωναρίδης αποτέλεσε κομμάτι του ρόστερ της περασμένης σεζόν στον Ατρόμητο, ωστόσο οι δύο πλευρές έληξαν τη συνεργασία τους πριν από έναν μήνα (23/06). Με τους Περιστεριώτες, την περίοδο που μας πέρασε, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε συνολικά 27 φορές, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο απόηχος του με την ομάδα ήταν δύο γκολ και εφτά ασίστ.

Εκτός του Ατρόμητου, ο ίδιος αγωνίστηκε επίσης σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, ΑΠΟΕΛ, Λανς, Μουσκρόν, Λιλ και Λανς Β'. Το «τριφύλλι» αποτέλεσε την ομάδα που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του, σημειώνοντας συνολικά 123 εμφανίσει, οι οποίες περιλάμβαναν και ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Έκλεισαν οι τηλεοπτικές εκκρεμότητες για τη σεζόν 2023-24, ο χάρτης της επόμενης Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:24 - 21.07.2023

Έκλεισαν οι τηλεοπτικές εκκρεμότητες για τη σεζόν 2023-24, ο χάρτης της επόμενης Super League

Με τις συμφωνίες των Ατρόμητου, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης και Πανσερραϊκού ολοκληρώθηκαν οι εκκρεμότητες για τα τηλεοπτικά της Super League 2023-24. Ο χάρτης των δικαιωμάτων της επερχόμενης σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ουμρανίγεσπορ αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα της Super Lig, όμως υποβιβάστηκε καταλαμβάνοντας την 17η θέση στην κατάταξη. Αυτή, μάλιστα, ήταν και η πρώτη της εμφάνιση στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Τουρκίας, ωστόσο, δυστυχώς για εκείνη, δεν συνδυάστηκε με κάποια διάκριση.