Φόρεσε το… κακό του πρόσωπο ο Κλοπ - Έφυγε από τη συνέντευξη νευριασμένος με τον δημοσιογράφο: «Κάνεις μια χαζή ερώτηση» (vid)

Φόρεσε το… κακό του πρόσωπο ο Κλοπ - Έφυγε από τη συνέντευξη νευριασμένος με τον δημοσιογράφο: «Κάνεις μια χαζή ερώτηση» (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:25 - 17.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:28 - 17.03.2024

Ο Γιούργκεν Κλοπ έγινε έξαλλος με δημοσιογράφο μετά την ήττα της Λίβερπουλ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο στόχος του 4Χ4 για την Λίβερπουλ δεν είναι, πλέον, εφικτός και «υπεύθυνη» για αυτό τον λόγο είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε έναν ανεπανάληπτο προημιτελικό, εκ των κορυφαίων στην ιστορία του αρχαιότερου ποδοσφαιρικά θεσμού στη Μ. Βρετανία, του Κυπέλλου Αγγλίας, οι «κόκκινοι διάβολοι» τιμώρησαν τα λάθη και την υπεροψία που έδειξαν οι αντίπαλοί τους στην κανονική διάρκεια του ματς και με 4-3 στην παράταση (2-2 ο αγώνας στην κανονική του διάρκεια), με το γκολ του νεαρού Ντιαλό στο 120΄, πήραν μία απίστευτη πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης. 

Ως εκ τούτου, μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ επί της Τσέλσι, ο στόχος της κατάκτησης και των τριών υπόλοιπων τίτλων που είχε θέσει η Λίβερπουλ (Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League) δεν υφίσταται, πλέον, μετά τον αποκλεισμό της στο FA Cup. 

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Γιούργκεν Κλοπ ξέσπασε πάνω σε δημοσιογράφο που είχε την ατυχία να του κάνει τη λάθος ερώτηση. «Κανονικά ένταση είναι το όνομα του παιχνιδιού σας, επομένως πώς έγινε τόσο δύσκολο στην παράταση;», ήταν η ερώτηση του ρεπόρτερ.

Ο Γερμανός τεχνικός δεν ενθουσιάστηκε με την ερώτηση, λέγοντας: «Είναι λίγο χαζή ερώτηση, πρέπει να πω, αν μας παρακολουθείτε συχνά. Εάν δεν μας έχετε δει ποτέ, τότε θα μπορούσατε να ρωτήσετε "πώς μπορούν να έχουν περισσότερα αποθέματα. Δεν ξέρω πόσα παιχνίδια έχουμε παίξει, δεν ξέρω πόσα ακριβώς παιχνίδια έχει παίξει η Γιουνάιτεντ. Αυτό είναι άθλημα. Είμαι πραγματικά απογοητευμένος από αυτή την ερώτηση, αλλά σκέφτηκες το αντίθετο, οπότε είναι καλό», ανέφερε ο Κλοπ.

Ο ρεπόρτερ συνέχισε με άλλη ερώτηση, με τον Κλοπ να τον διακόπτει και να του λέει: «Α, δεν το νομίζεις δηλαδή; Α, έλα, προφανώς δεν είσαι σε καλή φόρμα και δεν έχω νεύρα μαζί σου», είπε κι αποχώρησε, με τον δημοσιογράφο να τον κοιτάζει αποσβολωμένος.

Δείτε το σχετικό βίντεο: