Κλοπ: «Το καλοκαίρι θα κάνουμε τις επενδύσεις που πρέπει ώστε να είμαστε έτοιμοι τη νέα σεζόν»

Γιούργκεν Κλοπ

i

Ο Γιούργκεν Κλοπ/©Chris Brunskill/Getty Images/Ideal Images

Κλοπ: «Το καλοκαίρι θα κάνουμε τις επενδύσεις που πρέπει ώστε να είμαστε έτοιμοι τη νέα σεζόν»

Sportal newsroom 12:50 - 04.04.2023

Την επόμενη σεζόν έχει αρχίσει να σκέφτεται ήδη ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος τόνισε ότι το καλοκαίρι θα γίνουν οι μεταγραφές που πρέπει ώστε να αλλάξει η εικόνα των «ρεντς».

Η φετινή σεζόν είναι κάτι παραπάνω από κακή για τη Λίβερπουλ, καθώς έχει βρεθεί εκτός όλων των στόχων της και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην καταφέρει καν να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο Γιούργκεν Κλοπ φαίνεται πως έχει αρχίσει ήδη να σκέφτεται τη νέα σεζόν, αφού σε δηλώσεις που παραχώρησε ανέφερε ότι θα γίνουν οι κατάλληλες επενδύσεις, προκειμένου η ομάδα του να είναι πιο έτοιμη την επόμενη χρονιά.

«Η ομάδα σίγουρα είναι σε μια μεταβατική περίοδο. Χρειάζονται αλλαγές, αλλά οι φίλαθλοι πρέπει να καταλάβουν πως αυτές δεν μπορούν να γίνουν μέσα σε μια ημέρα», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω ποιοι θα έρθουν στην ομάδα, αλλά ξέρω καλά πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και το καλοκαίρι θα κάνουμε τις επενδύσεις που πρέπει. Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουμε τις επαφές για μεταγραφές παικτών, ώστε να είμαστε έτοιμοι τη νέα σεζόν».