Ο ατρόμητος οπαδός της Γουέστ Χαμ που τα έβαλε με δεκάδες ultras της Άλκμααρ έγινε πίνακας ζωγραφικής (vid)

Οπαδοί της Γουέστ Χαμ και Άλκμααρ

i

PrtScr

Ο ατρόμητος οπαδός της Γουέστ Χαμ που τα έβαλε με δεκάδες ultras της Άλκμααρ έγινε πίνακας ζωγραφικής (vid)

Κώστας Τόπας 09:30 - 20.05.2023

Πίνακας ζωγραφικής έγινε ο οπαδός της Γουέστ Χαμ ο «Knollsy», ο οποίος δεν δίστασε να τα βάλει με δεκάδες ultras της Άλκμααρ.

Η Γουέστ Χαμ επικράτησε 1-0 της Άλκμααρ στην Ολλανδία, διπλασίασε τις νίκες της υπέρ της ομάδας του Χατζηδιάκου και του Παυλίδη και στο τέλος πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Conference League. Ωστόσο στη διάρκεια των πανηγυρισμών των Άγγλων η κατάσταση ξέφυγε. Συγκεκριμένα, οπαδοί της Άλκμααρ επιτέθηκαν στην κερκίδα που φιλοξενήθηκαν οι οικογένειες των ποδοσφαιριστών, με τους παίκτες της Γουέστ Χαμ να σπεύδουν για να προστατέψουν τους ανθρώπους τους.

Οπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, ο «Knollsy», ο οποίος είναι γνωστός οπαδός στις τάξεις της αγγλικής ομάδας, παρέα με έναν έτερο ηρωικό φίλο της Γουέστ Χαμ, δεν άφησαν να περάσει ούτε ένας οπαδός της Άλκμααρ από την σκάλα που οδηγούσε στην κερκίδα και τα έβαλαν με δεκάδες ultras της Άλκμααρ, εξουδετερώνοντας έναν-έναν με μπουνιές και κλωτσιές και θυμίζοντας ταινία δράσης.

Κι αυτή η στιγμή έχει πλέον απαθανατιστεί σε έναν πίνακα του καλλιτέχνη Canning Town Len, ο οποίος είπε αποκλειστικά στο Daily Star Sport : «Μερικές φορές είναι οι στιγμές εκτός γηπέδου που εκτιμούν οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ. Μετά τον τελευταίο μου πίνακα με έναν οπαδό της Τσέλσι ήξερα ότι θα ήθελαν να δουν αυτό. Στην πραγματικότητα μερικοί από τους πελάτες μου το ζήτησαν. Δούλεψα όλη τη νύχτα σε αυτό τον πίνακα για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Οι περισσότεροι από τους συλλέκτες μου είναι οπαδοί της Γουέστ Χαμ. Κάποιοι πιο γνωστοί από άλλους όπως ο Ρέι Γουίνστοουν, ο Στιβ Χάρις, ο Μαρκ Νόμπλ και ο Ντέκλαν Ράις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο καλλιτέχνης. 

Ο «Knollsy», του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Κρις Κνολ, είναι 58 ετών και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Από την πόλη του Άλκμααρ φαίνεται πως ξέφυγε από τη σύγκρουση έχοντας μόνο ένα μαυρισμένο μάτι και σκισμένο πουκάμισο.