Ζήτησε συγγνώμη για τα επεισόδια η Αλκμάαρ: «Νύχτα ντροπής»

Βαγγέλης Παυλίδης

i

PrtScr

Ζήτησε συγγνώμη για τα επεισόδια η Αλκμάαρ: «Νύχτα ντροπής»

Sportal newsroom 19:17 - 19.05.2023

Η Αλκμάαρ μέσω μιας ανακοίνωσης ζήτησε συγγνώμη για τα επεισόδια που έγιναν μετά τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ.

Η Γουέστ Χαμ επικράτησε της Αλκμάαρ 1-0 στην Ολλανδία και σε συνδυασμό με τη νίκη στο Λονδίνο πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Conference League

Το παιχνίδι όμως σημαδεύτηκε από θλιβερά επεισόδια μετά τη λήξη. Συγκεκριμένα οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας κατευθύνθηκαν προς το σημείο που βρίσκονταν οι οικογένειες των παικτών της Γουέστ Χαμ. 

Όπως είναι λογικό οι ποδοσφαιριστές των «σφυριών» προσπάθησαν να πάνε σε εκείνο το σημείο για να υπερασπιστούν τους δικούς του ανθρώπους. Εκεί μάλιστα βρέθηκε και ο επιθετικός της Αλκμάαρ, Βαγγέλης Παυλίδης ο οποίος προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση

Χατζηδιάκος για τα επεισόδια στο Αλκμάαρ - Γουέστ Χαμ: «Η οικογένειά μου ήταν εκεί, δεν μας υποστηρίζετε έτσι μείνετε σπίτι»
CONFERENCE LEAGUE

15:41 - 19.05.2023

Χατζηδιάκος για τα επεισόδια στο Αλκμάαρ - Γουέστ Χαμ: «Η οικογένειά μου ήταν εκεί, δεν μας υποστηρίζετε έτσι μείνετε σπίτι»

Ο Παντελής Χατζηδιάκος έγινε έξαλλος με τους οπαδούς της Αλκμάαρ, οι οποίοι μετά τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ επιτέθηκε σε οικογένειες, τονίζοντας πως στο σημείο ήταν η οικογένειά του.

Για τον λόγο αυτό λοιπόν η ολλανδική ομάδα έβγαλε μια ανακοίνωση, στην οποία απολογήθηκε, τονίζοντας πως αυτή ήταν μια νύχτα ντροπής. 

«Μαύρο βράδυ! Ενώ όλοι ήλπιζαν για έναν ιστορικό ευρωπαϊκό αγώνα, αυτός μετατράπηκε σε μια μαύρη βραδιά λόγω των όσων συνέβησαν μετά το τελευταίο σφύριγμα του Μετατράπηκε σε μια νύχτα ντροπής. Όχι λόγω του αγώνα που παίχτηκε, αλλά λόγω της συμπεριφοράς κάποιων οπαδών. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη λέξη «υποστηρικτές» για αυτούς τους ανθρώπους.

Αυτό που συνέβη ξεπερνά κάθε όριο. Ο σύλλογος ζητά και πάλι ειλικρινά συγγνώμη από τη Γουέστ Χαμ και τους χιλιάδες καλοπροαίρετους οπαδούς της Αλκμαάρ που έχουν επίσης ενοχληθεί από την ανάρμοστη συμπεριφορά», έγραφε η ανακοίνωση.