Η υπόσχεση του Φάμπρεγκας μετά την άνοδο της Κόμο στη Serie A: «Θέλει κανείς να πάει Ίμπιζα;» (vid)

Σεσκ Φάμπρεγκας

i

PrtScr

Η υπόσχεση του Φάμπρεγκας μετά την άνοδο της Κόμο στη Serie A: «Θέλει κανείς να πάει Ίμπιζα;» (vid)

Κώστας Τόπας 09:03 - 12.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:14 - 29.05.2024

Μετά την άνοδο στα σαλόνια της Serie A, o Σεσκ Φάμπρεγκας υποσχέθηκε στους παίκτες του στην Κόμο ταξίδι στην Ίμπιζα.

Ο Σεσκ Φάμπρεγας ανέλαβε τα ηνία της πρώτης ομάδας του, Κόμο 1907 τον περασμένο Νοέμβριο και σε μόλις έξι μήνες οδήγησε την ομάδα σε μια επική άνοδο στη Serie A. Ένα φαινόμενο που δεν έχει περάσει απαρατήρητο στην Ιταλία.

Ο άλλοτε μέσος της Μπαρτσελόνα, δεν είναι επίσημα ο πρώτος προπονητής της Κόμο, καθώς δεν έχει άδεια UEFA Pro για να έχει τα ηνία της ιταλικής ομάδας. Λειτουργεί ως βοηθός του Ουαλού, Οσίαν Ρόμπερτς, αλλά στο τέλος ελέγχει την ομάδα χωρίς να είναι μυστικό για κανέναν.

Ένα ταξίδι στην Ίμπιζα... και μια προειδοποίηση για το μέλλον

Αφού επιβεβαίωσε την άνοδο στην υψηλότερη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου 21 χρόνια μετά, με την ισοπαλία κόντρα στην Κοζέντσα (1-1) και περισσότερο επικεντρωμένος στο κίνητρο των ποδοσφαιριστών παρά στον δικό του αγώνα για να ακολουθήσει τα αποτελέσματα σε άλλους τομείς, ο Σεσκ Φάμπρεγκας έστειλε ένα προειδοποιητικό μήνυμα στους παίκτες του στα αποδυτήρια πριν επιβεβαιώσει ότι θα πληρώσει για ένα ταξίδι στην Ίμπιζα για να γιορτάσει την επιτυχία τους .

«Συγχαρητήρια και ευχαριστώ, αλλά μαζέψτε δυνάμεις γιατί αυτό δεν είναι τίποτα. Αυτή είναι μόνο η προθέρμανση. Του χρόνου, περισσότερες απαιτήσεις και περισσότερη δουλειά, εντάξει; Και όπως σας υποσχέθηκα και θέλατε... Θέλει κανείς να πάει στην Ίμπιζαήταν τα λόγια του Φάμπρεγκας στους παίκτες του σε σοβαρό τόνο αφού αστειεύτηκε ότι την επόμενη μέρα θα είχε προπόνηση.

Βέβαια, η επιτυχία έχει αντίκτυπο και τον Τιερί Ανρί, αφού ενεργεί ως επενδυτής στην Κόμο, αλλά και μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

Να σημειωθεί ότι η 3η Βενέτσια και η 4η Κρεμονέζε έχουν πάρει ήδη θέση στα ημιτελικά των play off ανόδου, ενώ οι ομάδες που τερμάτισαν από την 5η έως την 8η θέση θα παίξουν σε προημιτελικά νοκ-άουτ ανόδου (Καταντζάρο-Μπρέσια και Παλέρμο-Σαμπντόρια) απ’ τις οποίες θα προκύψουν οι αντίπαλοι των δύο πρώτων.