Κωνσταντέλιας για την ασίστ: «Ούτε το έχω δουλέψει, ούτε το έχω δει»
i

Γιάννης Κωνσταντέλιας / © Intime

Κωνσταντέλιας για την ασίστ: «Ούτε το έχω δουλέψει, ούτε το έχω δει»

Sportal newsroom 23:41 - 19.02.2023 / Ανανεώθηκε: 23:44 - 19.02.2023

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έδωσε μία απίθανη ασίστ στον Νάρεϊ και συνέβαλε στη νίκη του ΠΑΟΚ, με τον ίδιο να τονίζει πως δεν την δούλεψε καν.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ με 2-0 και ένας από τους ανθρώπους που συνέβαλαν στη νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Ο νεαρός παίκτης της ομάδας έδωσε μία απίθανη ασίστ στον Νάρεϊ και ο δεύτερος έκανε το 1-0 με πλασέ.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Έλληνας εξτρέμ τόνισε πως δεν έχει δουλέψει την εν λόγω ενέργεια, ενώ αναφέρθηκε και στο σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη που τον επαίνεσε για την φοβερή του πορεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή: 

Για το σχόλιο του Ντέμη Νικολαϊδη που τον χαρακτήρισε ως «έναν μικρό τεράστιο παίκτη»: «Χαρούμενο με κάνουν τα λόγια του και τον ευχαριστώ πολύ».

Για το standing ovation: «Το ονειρευόμουν αυτό. Να παίξω στην Τούμπα με πάθος. Στον κόσμο μπροστά. Έτσι μεγάλωσα με αυτό το όνειρο. Με κάνει χαρούμενο το χειροκρότημα του κόσμου»

Για τη μαγική ενέργειά του στο γκολ του Νάρεϊ: «Είναι από ένστικτο. Απλώς μου βγήκε, το έκανα. Όχι δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό ούτε στην προπόνηση. Απλά έγινε...»

Για το σημερινό αποτέλεσμα: «Ήμασταν αποφασισμένοι. Ήταν θέμα ψυχής. Δέχτηκα πολλά πειράγματα. Τα αντιμετωπίζω για την ώρα...».

Για το γκολ του Κουλιεράκη: «Ο Κουλιεράκης δουλεύει πολύ. Πηδάει στον Θεό, το είδαμε και σήμερα. Είμαι χαρούμενος γι' αυτόν. Είναι καλός παίκτης, αλλά δεν μπορεί να με κόψει στην προπόνηση (γέλια)».