Tο έκανε όπως και τότε ο ΠΑΟΚ βάζοντας τέλος στο σερί επί της ΑΕΚ

Ντάντας Κουλιεράκης

i

Κουλιεράκης και Ντάντας / © Intime

Tο έκανε όπως και τότε ο ΠΑΟΚ βάζοντας τέλος στο σερί επί της ΑΕΚ

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:15 - 19.02.2023

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ και με αυτόν τον τρόπο επέστρεψε στις εντός έδρας νίκες εναντίον της Ένωσης, επαναλαμβάνοντας το έργο μετά από 1,5 χρόνο.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ με 2-0 και με αυτόν τρόπο έβαλε... φωτιά στην κορυφή της Super League, αφού οι Νάρεϊ και Κουλιεράκης φρόντισαν να «καθαρίζουν» για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου. Η Ένωση μπορεί να είχε 16 ευκαιρίες, εντούτοις ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης εκμεταλλεύτηκε τις -μόλις- τέσσερις που έκανε και πήρε το πολυπόθητο τρίποντο.

Με αυτόν τον τρόπο ο «Δικέφαλος του Βορρά» έβαλε τέλος στο σερί αγώνων δίχως νίκη επί των «κιτρινόμαυρων», όσον αφορά τις αναμετρήσεις στο γήπεδο της «Τούμπας». Συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» πριν τη σημερινή αναμέτρηση είχαν δύο ισοπαλίες κόντρα στην ομάδα του Αλμέιδα και οι μοναδικές τους επικρατήσεις ήταν σε αγώνες των Αθηνών (δύο νίκες για την ακρίβεια).

Το τελευταίο εντός έδρας τρίποντο του ΠΑΟΚ κόντρα στη σημερινή (19/2) αντίπαλο του είχε έρθει ενάμιση χρόνο πριν, όταν είχε κερδίσει την ΑΕΚ με το ίδιο ακριβώς σκορ το 2021. Και σε εκείνο το ματς - το οποίο διεξήχθη στις 26 Σεπτέμβριου - οι Θεσσαλονικείς είχαν επικρατήσει με 2-0, ενώ και τότε είχαν πετύχει από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Σκόρερ εκείνης της αναμέτρησης ήταν στο 45' ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και ο Γιάσμιν Κούρτιτς στο 79΄, οι οποίοι φέτος απουσιάζουν από τα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου.