Ο ατζέντης του Κωνσταντέλια μίλησε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Κράσνονταρ

Γιάννης Κωνσταντέλιας

i

© Intime

Ο ατζέντης του Κωνσταντέλια μίλησε για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Κράσνονταρ

Το μέλλον του Γιάννη Κωνσταντέλια, το ενδιαφέρον της Κράσνονταρ και η θέση του ατζέντη του.

Πριν μερικές μέρες στο επίκεντρο της αθλητικής επικαιρότητας βρέθηκαν τα δημοσιεύματα, τα οποία αφορούσαν το ενδιαφέρον της Κράσνονταρ για τους Ζίβκοβιτς - Κωνσταντέλια.

Με αφορμή τα όσα κυκλοφόρησαν σχετικά με το μέλλον του νεαρού σούπερ σταρ, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Λεωνίδας Αθανασούλας πήρε θέση. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ίδιος στη ρωσική ιστοσελίδα euro-futbol.ru, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ενδιαφερόταν η Κράσνονταρ για τον Γιάννη; Δυστυχώς, δεν μπορώ να πω κάτι και να σχολιάσω πληροφορίες για παίκτες που εκπροσωπώ». 

Πέρα από τα όσα δήλωσε, το δημοσίευμα αναφέρει επίσης: «Πρόσφατα είχε αναφερθεί ότι εκτός από τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, η Κράσνονταρ ενδιαφέρεται για έναν ακόμη μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ τον Γιάννη Κωνσταντέλια. Η διοίκηση του ελληνικού συλλόγου δεν είναι έτοιμη να αποχωριστεί τον παίκτη για λιγότερα από 20.000.000 ευρώ. Τη φετινή σεζόν ο Κωνσταντελιάς έπαιξε 36 ματς με τον ΠΑΟΚ, σημείωσε 10 γκολ και έδωσε έξι ασίστ. Η ιστοσελίδα transfermarkt αποτιμά τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό μέχρι στιγμής στα 10.000.000 ευρώ».

Η εκτόξευση της χρηματιστηριακής αξίας του «Ντέλια»

Ασφαλώς η χρηματιστηριακή αξία του Βολιώτη μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ δεν μένει... ανεπηρέαστη από τις εμφανίσεις του. Στις 30 Οκτωβρίου του 2022 και στο ντέρμπι Δικεφάλων την Opap Arena, ο «Ντέλιας» θα πάρει για πρώτη φορά φανέλα βασικού από τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Εκείνη την περίοδο, η χρηματιστηριακή αξία του 19χρονου τότε ποδοσφαιριστή, έφτανε τις 400.000 ευρώ, σύμφωνα με το transfermarkt.

Τον Δεκέμβριο του 2022 η χρηματιστηριακή του αξία έφτασε στο 1.000.000 ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 250% και τον Φεβρουάριο εκτοξεύτηκε στα 4.000.000 ευρώ. Εκείνο τον μήνα θυμίζουμε πως ο Δικέφαλος «έδεσε» τον Γιάννη Κωνσταντέλια με νέο συμβόλαιο, αφού οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με το next big thing του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Τρεις μήνες αργότερα και με την ολοκλήρωση της σεζόν η αξία του «wonderkid» του ΠΑΟΚ, σύμφωνα πάντα με το transfermarkt έφτασε στα έξι εκατομμύρια ευρώ, ενώ πλέον το κοντέρ γράφει 10.000.000 ευρώ.