Απολαυστικός Κάργας για Κωνσταντέλια: «Όταν πήγα στον ΠΑΟΚ έβλεπα ένα παιδί να τους περνάει δύο-δύο - Ο Σάστρε στις προπονήσεις τον έπιανε κεφαλοκλείδωμα»

Γιάννης Κωνσταντέλιας

i

© Intime

Απολαυστικός Κάργας για Κωνσταντέλια: «Όταν πήγα στον ΠΑΟΚ έβλεπα ένα παιδί να τους περνάει δύο-δύο - Ο Σάστρε στις προπονήσεις τον έπιανε κεφαλοκλείδωμα»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 17:18 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:47 - 01.10.2023

Ο Γιάννης Κάργας σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στον Κωνσταντέλια, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα όσα έκανε ο νεαρός μεσοεπιθετικός στις προπονήσεις.

Ο Γιάννης Κάργας παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στους Betarades και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίπτωση του Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος έχει καταφέρει να... μαγέψει αρκετούς στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ κι όχι μόνο με τις αστείρευτες ικανότητές του. 

Μεταξύ άλλων ανέφερε: 

«Όταν πήγα στον ΠΑΟΚ είχα πει σε έναν φίλο μου πως έχει ένα παιδάκι εδώ στην ομάδα που τους περνάει δύο-δύο, δεν το έχω ξαναδεί αυτό αλλά μου λένε δεν παίζε και λέω πως γίνεται αυτό. Θυμάμαι διάφορες φάσεις από αυτόν με την μπάλα στα πόδια. Ο Σάστρε τον έπιανε κεφαλοκλείδωμα και δεν μπορούσε να τον σταματήσει σε αρκετές προπονήσεις. Αυτός τρελαινότανε κι άμα τον περνούσε γυρνούσε ξανά για να το κάνει και πάλι. 

Έβλεπες στην προπόνηση να παίζανε όλοι με κανονικό παπούτσι, αλλά ο Σάστρε πάντα με μισό-μισό, έτοιμος για μάχη. Θα έτυχε και μένα σίγουρα να με περάσει, αλλά εγώ όταν πετυχαίνω τέτοιους παίκτες προσπαθώ να τον περιμένω και να είμαι συγκεντρωμένος. Ο Κωνσταντέλιας είναι τόσο καλό παιδί και γενικά είναι ΄΄στον κόσμο του΄΄. Ξέρω δεν θα με παρεξηγήσει. Το παιδί αυτό απολαμβάνει το ποδόσφαιρο και φαίνεται αυτό. Δεν τον νοιάζει τίποτα».

Για τη μη κλήση του στην Εθνική Ελλάδας: «Αυτό ποδοσφαιρικά δεν μπορώ να το εξηγήσω πως δεν είναι αυτό το παιδί στην Εθνική. Αυτό ισχύει και για τα άλλα παιδιά όπως ο Φορτούνης ο οποίος για μένα είναι ο κορυφαίος Έλληνας στη θέση του από τη δική μου τη γενιά. Πιστεύω πως η επόμενη γενιά είναι ο Κωνσταντέλιας. Για μένα η μη κλήση του είναι λάθος».

Επίσης, ο 28χρονος στόπερ αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Opap Arena, όπου αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα μετά από ανόητο μαρκάρισμα στο κέντρο του γηπέδου, σημειώνοντας ότι αισθάνθηκε προδομένος (!) από τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

«Ο Λουτσέσκου λειτουργεί πολύ με το αποτέλεσμα. Όταν η ομάδα πηγαίνει καλά ήταν μαγικός, όταν η ομάδα πήγαινε κακά, έλεγες τι θα περάσουμε σήμερα στην προπόνηση. Σαν προπονητής είναι τρομερός, στην ανάλυση, στην τακτική, στο να πάρει το 100% από τους παίκτες είναι ο καλύτερος που έχω δουλέψει. Ό,τι έγινε μέσα στην ΑΕΚ έγινε. 

Βγήκα στα αποδυτήρια και είπα "δεν ζητάω συγγνώμη για την κόκκινη, ζητάω συγγνώμη που τρέχατε 80′ σε αυτό το γήπεδο". Το διαγράφουμε από την μνήμη μας, μπαίνω στο λεωφορείο και βλέπω τον προπονητή να πηγαίνει σε έναν έναν να μιλήσει και όταν έφτασε σε εμένα μου είπε "μ@λ@κ@ μην σε πάρει από κάτω". Εκεί αισθάνθηκα ότι όλο αυτό θα μείνει πίσω.

Στα 15 εκατομμύρια ευρώ η αξία του Κωνσταντέλια σύμφωνα με το CIES Football Observatory
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:42 - 01.10.2023

Στα 15 εκατομμύρια ευρώ η αξία του Κωνσταντέλια σύμφωνα με το CIES Football Observatory

Ο νεαρός αστέρας του ΠΑΟΚ, Γιάννης Κωνσταντέλιας, βρίσκεται στη λίστα των πιο ακριβών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν αγωνίζονται στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με την αξία του να κοστολογείται περίπου στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Με παίρνει τηλέφωνο ο Γενικός Αρχηγός και μου είπε ότι υπάρχει πρόστιμο όταν τρώμε κόκκινη και μου είπε να πάω να προπονηθώ με την δεύτερη ομάδα. Εκείνη τη στιγμή επειδή είχα χάσει την γη κάτω από τα ποδάρια μου. Ρώτησα ποιανού ήταν η απόφαση και μου είπε του προπονητή. Εκεί ένιωσα προδομένος. Ήμουν σίγουρος ότι ήταν κόκκινη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ήξερα ότι έκανα αντιαθλητικό μαρκάρισμα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κάργας.