Πλησιάζει στην Γκρέμιο ο Λουΐς Σουάρες
i

Λουΐς Σουάρες/©Intime

Πλησιάζει στην Γκρέμιο ο Λουΐς Σουάρες

Sportal newsroom 10:30 - 24.12.2022

Δημοσιεύματα από τη Βραζιλία αναφέρουν ότι ο Λουΐς Σουάρες βρίσκεται κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Γκρέμιο, υπογράφοντας για δυο χρόνια στον σύλλογο του Πόρτο Αλέγκρε.

Σε ένα μήνα ο Λουΐς Σουάρες θα συμπληρώσει 36 χρόνια ζωής, ωστόσο ακόμα εξακολουθεί να έχει πέραση. Αφήνοντας πέρυσι την Ευρώπη, έπειτα από σχεδόν 16 χρόνια, επέστρεψε στην πατρίδα του για να αγωνιστεί με την ομάδα που τον ανέδειξε. Το πέρασμά του από τη Νασιονάλ κράτησε μόνο για μερικούς μήνες και τώρα ετοιμάζεται να ξενιτευτεί εκ νέου.

Προορισμός του, αυτή τη φορά, αναμένεται να είναι η Βραζιλία και συγκεκριμένα το Πόρτο Αλέγκρε. Τις τελευταίες ημέρες ο μάνατζερ του Ουρουγουανού επιθετικού βρίσκεται σε επαφές με την Γκρέμιο και οι συνομιλίες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Μάλιστα, τα τελευταία ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Σουάρες πείστηκε και έδωσε εντολή στον ατζέντη του να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες, προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal. Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα έχει διετή διάρκεια, ενώ ο μισθός του θα είναι ο υψηλότερος στο ρόστερ της Γκρέμιο. Λεπτομέρειες για το ποσό δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο για να το καλύψει η Γκρέμιο προσπαθεί να συνάψει σημαντικές εμπορικές συμφωνίες.