Σε τρελά κέφια η διοίκηση της Κοπεγχάγης: Κέρασε μπύρες τους οπαδούς μετά την πρόκριση στους «16» του Champions League

Σε τρελά κέφια η διοίκηση της Κοπεγχάγης: Κέρασε μπύρες τους οπαδούς μετά την πρόκριση στους «16» του Champions League

Δημήτρης Χούπης 09:21 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:23 - 13.12.2023

Η Κοπεγχάγη προκρίθηκε στους «16» του Champions League και οι διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να το γιορτάσει κερνώντας μπύρες τους οπαδούς που βρισκόταν στο γήπεδο.

Η Κοπεγχάγη έκανε τη μεγάλη έκπληξη και προκρίθηκε στους «16» του Champions League πετώντας εκτός τη Γαλατασαράι και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Δανοί την τελευταία αγωνιστική επικράτησαν της τουρκικής ομάδας με 1-0 και πήραν το δεύτερο εισιτήριο για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που πέρασαν στους «16» μετά από 13 χρόνια. Μετά τη λήξη του αγώνα άρχισαν οι έξαλλοι πανηγυρισμοί τόσο των παικτών όσο και των οπαδών, με τη διοίκηση της ομάδας να δίνει το έναυσμα για την έναρξή τους. 

Με απόφαση των ανθρώπων του συλλόγου, όλοι οι φίλαθλοι της δανικής ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο για τον αγώνα με τη Γαλατασαράι, είχαν από μία μπύρα δώρο, την οποία κέρασε η διοίκηση της Κοπεγχάγης

Μπορεί στη Δανία να είχαμε πανηγυρισμούς, ωστόσο στο Μάντσεστερ είχαμε...δράματα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε την κακή εικόνα της σε όλη τη φάση των ομίλων και με την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου με 0-1 στο Old Trafford έμεινε εκτός Ευρώπης! Αφού η Γαλατασαράι τερμάτισε τρίτη, εξασφαλίζοντας τη θέση της στο Europa League

Μάλιστα οι οπαδοί της γερμανικής ομάδας αποφάσισαν να πικάρουν τους παίκτες του Έρικ Τεν Χαχ. «Είστε σ*** και ξέρετε ότι είστε», τραγούδησαν οι Γερμανοί οπαδοί στους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.