Ο εξευτελισμός της χειρότερης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ιστορία του Champions League: «Είστε σ*** και ξέρετε ότι είστε» (vid)

Οπαδοί Μπάγερν Μονάχου

i

PrtScr

Ο εξευτελισμός της χειρότερης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ιστορία του Champions League: «Είστε σ*** και ξέρετε ότι είστε» (vid)

Κώστας Τόπας 08:44 - 13.12.2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε πικρό αποκλεισμό και οι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου φρόντισαν να χλευάσουν την ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ για την σύντομη πορεία τους στο Champions League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 1-0 από την Μπάγερν Μονάχου για να πιστοποιήσει τον αποκλεισμό της από το Champions League και την μη πρόκρισή της στο Europa League. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ χρειαζόταν να νικήσει τους Βαυαρούς, αλλά ένα γκολ του Κίνγκσλεϊ Κόμαν στο «Ολντ Τράφορντ» το απέτρεψε, με αποτέλεσμα η Κοπεγχάγη και η Γαλατασαράι να συνεχίσουν τα ευρωπαϊκά τους ταξίδια.

Η σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League έκλεισε με απογοητευτικό τρόπο, μιας και κέρδισε μόνο έναν αγώνα, τερμάτισε τελευταία στον όμιλό της με 4 βαθμούς και έμεινε κι εκτός Europa League.

Τεν Χαχ: «Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο»

Περιέργως, ο προπονητής Έρικ Τεν Χαχ ήταν αρκετά εφησυχασμένος για τη χειρότερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχει δει ποτέ το Champions League: «Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο στο Champions League. Ο Χόιλουντ σημείωσε 5 γκολ. Ήταν μια καλή εμφάνιση. Τώρα πρέπει να το μεταφέρουμε στην Premier γιατί... θέλουμε να επιστρέψουμε στο Champions League», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα.

Η κοροϊδία των οπαδών της Μπάγερν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Είστε σ*** και ξέρετε ότι είστε»

Σε μια δυσάρεστη ημέρα στην ιστορία των «κόκκινων διαβόλων», οι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου κορόιδευαν τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την ώρα που έκαναν ζέσταμα.

«Είστε σ*** και ξέρετε ότι είστε», τραγούδησαν οι Γερμανοί οπαδοί στους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.