«Γλυκοκοιτάζει» ανταλλαγή Σάντσο - Ραφίνια η Γιουνάιτεντ

Έρικ Τεν Χαχ & Τζέιντον Σάντσο

i

©Photo by Michael Regan/Getty Images/Ideal Images

«Γλυκοκοιτάζει» ανταλλαγή Σάντσο - Ραφίνια η Γιουνάιτεντ

Στέλιος Βαρδάκης • 21:24 - 12.12.2023

Ο Τζέιντο Σάντσο αποτελεί αυτή τη στιγμή ξένο σώμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την ομάδα και τον Έρικ Τεν Χαχ να προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή ώστε να απαλλαχθούν από τον Άγγλο εξτρέμ. Ανταλλαγή του Σάντσο με τον Ραφίνια της Μπαρτσελόνα φαίνεται να θέλει η Γιουνάιτεντ.

Ο Τζέιντον Σάντσο είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι δεν υπολογίζεται από τον Έρικ Τεν Χαχ και το μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται δυσοίωνο. Τα σενάρια για πιθανή πώληση του τον Ιανουάριο πληθαίνουν και φαίνεται πως οι δρόμοι των δύο πλευρών σύντομα θα χωρίσουν. 

Η αποστομωτική απάντηση της Έβερτον κάθε φορά που οι οπαδοί της Τσέλσι τραγουδούσαν σύνθημα κατά των ανθρώπων της πόλης του Λίβερπουλ
PREMIER LEAGUE

09:53 - 12.12.2023

Η αποστομωτική απάντηση της Έβερτον κάθε φορά που οι οπαδοί της Τσέλσι τραγουδούσαν σύνθημα κατά των ανθρώπων της πόλης του Λίβερπουλ

Για ακόμα μια φορά ακούστηκε σε αγώνα ομάδας του Λίβερπουλ ένα απαράδεκτο σύνθημα κατά των ανθρώπων της πόλης, με την Έβερτον να απαντάει αποστομωτικά στους φίλους της Τσέλσι που το τραγουδούσαν.

Το θέμα είναι πως η Γιουνάιτεντ ενώ είναι πρόθυμη να βγάλει προς πώληση τον διεθνή εξτρέμ, είναι δύσκολο να βρει προσφορές κοντά στο ποσό με το οποίο τον αγόρασε από τη Ντόρτμουντ (η μεταγραφή κόστισε λίγο παραπάνω από 80 εκατομμύρια ευρώ). Γι' αυτό το λόγο προσπαθεί να βρει άλλους τρόπους ώστε να έχει τη λιγότερη δυνατή «χασούρα». 

Μία νέα διάσταση στη συγκεκριμένη υπόθεση έρχεται να ρίξει η Sport. Σύμφωνα λοιπόν με το μέσο της Καταλονίας, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θα έδειχναν έντονο ενδιαφέον σε μια πιθανή ανταλλαγή ανάμεσα στον Σάντσο και τον Ραφίνια της Μπαρτσελόνα. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αν και έχει 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν (με 2 γκολ και 5 ασίστ) εισέρχεται αρκετές φορές στον αγωνιστικό χώρο από τον πάγκο, ως αλλαγή.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει από κάποιο ρεπορτάζ ότι η Μπαρτσελόνα θα ήταν «ανοιχτεί» στο να χάσει τον Ραφίνια από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ποια θα είναι και η στάση του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου, Ντέκο, που έχει υπάρξει και μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.