Κορακάκης: «Η χρονιά για τον Ατρόμητο ήταν πολύ περίεργη»

Κορακάκης: «Η χρονιά για τον Ατρόμητο ήταν πολύ περίεργη»

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:25 - 11.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:42 - 29.05.2024

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Ατρόμητου Γιώργος Κορακάκης μίλησε για το μέλλον της ομάδας του Περιστερίου. Την ίδια ώρα ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς σχολίασε ότι ήταν «μια καλή σεζόν» για τους Αρκάδες.

Με εκτός έδρας νίκη (1-0) στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου και την 8η θέση στην τελική κατάταξη, καθώς ο Πανσερραϊκός υπερτερούσε στην ισοβαθμία, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο εφετινό πρωτάθλημα ο Αστέρας Τρίπολης.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο υπηρεσιακός τεχνικός του Ατρόμητου Γιώργος Κορακάκης μίλησε στη κάμερα της Nova για το μέλλον της ομάδας του Περιστερίου.

Γεωργουλόπουλος: «Να επιστρέψει άμεσα ο ΠΑΣ στη Super League»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:40 - 11.05.2024

Γεωργουλόπουλος: «Να επιστρέψει άμεσα ο ΠΑΣ στη Super League»

Ο υπηρεσιακός προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Γεωργουλόπουλος τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να επιστρέψει άμεσα στην Stoiximan Super League. Την ίδια ώρα ο τεχνικός του Βόλου, Χρήστος Κόντης, μίλησε για την παραμονή της ομάδας του στη κατηγορία και τη νέα σεζόν.

«Για τον αγώνα, ο Αστέρας Τρίπολης ήταν καλύτερος, κέρδισε δίκαια, πάμε παρακάτω. Για εμάς είναι καλό ας πούμε ότι την καλύτερη απόδοση σήμερα την είχε ένα παιδί από την ακαδημία μας, ο Καραμάνης και αυτό δείχνει κάτι για τη συνέχεια της ομάδας. Η χρονιά ήταν λίγο περίεργη, δεν ξεκινήσαμε καλά, μετά είχαμε ένα πολύ καλό διάστημα, μετά πάλι τα ίδια.

Θα χρειαστούν αρκετές αλλαγές για την επόμενη χρονιά, εύχομαι να πάει πολύ καλύτερα η ομάδα. Βέβαια, δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε ότι ο Ατρόμητος είναι όλα αυτά τα χρόνια στη Super League μια αξιόπιστη ομάδα, μια αξιόμαχη ομάδα, και έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων και αυτό πρέπει να παραμένει και έχει παραμείνει στη συνείδηση του κόσμου».

Για τα νέα παιδιά, το αύριο του Ατρόμητου, είπε: «Ο Νίκος Αθανασίου έχει συμμετοχές, δείχνει ότι πλέον είναι έτοιμος να είναι ενεργός στο ρόστερ, και άλλα παιδιά που έρχονται από πίσω όπως ο Καραμάνης που μπήκε σήμερα, δείχνει ότι μπορούν να έχουν κάποιο ρόλο στην ομάδα και αυτό είναι πάρα πολύ θετικό».

Ράσταβατς: «Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε μία καλή σεζόν, να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο για την επόμενη χρονιά»

Την ίδια ώρα, ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς σχολίασε ότι ήταν «μια καλή σεζόν» για την ομάδα του στη φετινή Stoiximan Super League.

«Είμαι αρκετά ικανοποιημένος, η ομάδα έδειξε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ότι ήθελε να πάρει τη νίκη για να εξαντλήσει τις πιθανότητες που είχε για να βγει πρώτη στη βαθμολογία των play out, ελέγξαμε το παιχνίδι καθόλου τη διάρκεια του και απλώς στο επ0ιθετικό τρίτο του γηπέδου θεωρώ πως θα μπορούσαμε να ήμασταν λίγο καλύτεροι, σε κάποιες λεπτομέρειες αλλά σε κάθε περίπτωση η νίκη είναι πολύ σημαντική.

Για τη χρονιά θα έλεγα ότι γενικά είναι μια καλή σεζόν, όλες οι ομάδες είχαν τα πάνω τους και τα κάτω τους, η δικιά μας λιγότερη καλύτερη περίοδος ήταν προς το τέλος του πρωταθλήματος που δεν καταφέραμε να μπούμε στα play off, όμως, την υπόλοιπη σεζόν θεωρώ πως πήγαμε αρκετά καλά όπως και τώρα στο τέλος των playouts που δείξαμε ένα καλό πρόσωπο.

Η ομάδα στην επίθεση ήταν πάρα πολύ καλή, είχε μια πολύ καλή επιθετική επίδοση από την άλλη όμως, δέχθηκε και αρκετά γκολ και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το έχουμε υπόψη μας για να το δουλέψουμε ακόμη περισσότερο για την επόμενη χρονιά».