Κοσμάς στους παίκτες της ΑΕΚ: «Θα πάρετε πάλι το πρωτάθλημα και θα γράψετε ιστορία» (vid)

ΑΕΚ

i

©Intime

Κοσμάς στους παίκτες της ΑΕΚ: «Θα πάρετε πάλι το πρωτάθλημα και θα γράψετε ιστορία» (vid)

Κώστας Τόπας 12:10 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 18:54 - 20.05.2024

Εντυπωσιασμένοι έμειναν οι παίκτες της ΑΕΚ κατά την ξενάγησή τους στο Μουσείο Ιστορίας του συλλόγου. Τα λόγια του Γιώργου Κοσμά στους παίκτες.

Για πρώτη φορά από τότε που άνοιξε τις πύλες του, ο Ματίας Αλμέιδα αλλά και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Μουσείο Ιστορίας του συλλόγου.

Οι «κιτρινόμαυροι» απόλαυσαν την εμπειρία, διότι είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα πραγματικά εντυπωσιακό virtual ταξίδι, στην ιστορία της ΑΕΚ.

Κι όμως ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει στην OPAP Arena – To όνομα που θα έχει το γήπεδο της ΑΕΚ για μια μέρα
CONFERENCE LEAGUE

09:44 - 10.05.2024

Κι όμως ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει στην OPAP Arena – To όνομα που θα έχει το γήπεδο της ΑΕΚ για μια μέρα

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League, στο γήπεδο της ΑΕΚ, στις 29 Μαΐου. Μόνο που τότε η «OPAP Arena» θα έχει διαφορετική ονομασία για τη μεγάλη αυτή αναμέτρηση.

Για αρκετή ώρα και ο Αλμέιδα και οι παίκτες περιεργάστηκαν τα εκθέματα. Ενώ η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές «κόλλησαν» τόσο με την αίθουσα των τροπαίων, όσο και με τον τοίχο με τα κανόνια, μπροστά από τα «κανόνια» της ΑΕΚ.

Λίγο πριν την ξενάγηση, ο α' αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς μίλησε στους παίκτες λέγοντας: «Είστε νταμπλούχοι Ελλάδας, θα κερδίσετε πάλι αυτό το πρωτάθλημα και θα γράψετε πάλι ιστορία».

Το μυστικό του Βίντα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:33 - 09.05.2024

Το μυστικό του Βίντα

Μια από τις καλύτερες και δεδομένα τις πιο παραγωγικές σεζόν στην καριέρα του κάνει ο Βίντα στην δεύτερη σεζόν του με την φανέλα της ΑΕΚ αλλά αυτό έχει ποδοσφαιρική εξήγηση

Η κάμερα του ΑΕΚ TV ήταν εκεί και κατέγραψε τις αντιδράσεις του Ματίας Αλμέιδα και των ποδοσφαιριστών του…

Υπενθυμίζεται ότι η τιμή του απλού ατομικού εισιτηρίου είναι στα 15 ευρώ. Θα ισχύουν επίσης συνδυαστικά εισιτήρια για επίσκεψη στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ και στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, με την τιμή του απλού εισιτηρίου στα 22 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται διαδικτυακά αλλά και σε σημείο πώλησης στην είσοδο του Μουσείου, ωστόσο συστήνεται η αγορά τους να γίνεται μέσω ίντερνετ για αποφυγή ταλαιπωρίας.