Αλμέιδα και ποδοσφαιριστές έκαναν... ταξίδι στην ιστορία της ΑΕΚ

Αλμέιδα και ποδοσφαιριστές έκαναν... ταξίδι στην ιστορία της ΑΕΚ

Κώστας Τσίλης 16:30 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:33 - 20.05.2024

Για πρώτη φορά από τότε που άνοιξε τις πύλες του, ο Αλμέιδα αλλά και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχαν σήμερα την ευκαιρία να επισκεφτούν το Μουσείο Ιστορίας του συλλόγου

Δεν έχει ακόμα συμπληρωθεί ένας ολόκληρος μήνας από τότε που το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, άνοιξε τις πύλες του μέσα στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Από τότε ήδη χιλιάδες κόσμου έχουν κάνει αυτό το ταξίδι στην ιστορία του συλλόγου. Και σήμερα ήταν η σειρά του Ματίας Αλμέιδα και των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός τεχνικός και οι παίκτες της Ένωσης, έκαναν προπόνηση στο γήπεδο, κατόπιν γευμάτισαν στο εστιατόρια Βυζαντινό και στη συνέχεια ανέβηκαν στον τρίτο όροφο του κτιρίου μπροστά στην πλατεία του Αετού. Επισκέφτηκαν για πρώτη φορά το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ. Και τόσο ο Αλμέιδα, όσο και οι ποδοσφαιριστές, πραγματικά απόλαυσαν αυτή την επίσκεψη.

Κυρίως γιατί είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα πραγματικά εντυπωσιακό virtual ταξίδι, στην ιστορία της ΑΕΚ. Για αρκετή ώρα και ο Αλμέιδα και οι παίκτες περιεργάστηκαν τα εκθέματα. Ενώ η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές "κόλλησαν" τόσο με την αίθουσα των τροπαίων, όσο και με τον τοίχο με τα κανόνια, μπροστά από τα "κανόνια" της ΑΕΚ.

Φυσικά από κανέναν δεν πέρασε απαρατήρητο, το γεγονός πως στην είσοδο του μουσείου, υπάρχουν οι ολόσωμες φωτογραφίες, ολόκληρου του ρόστερ που πέρυσι κατέκτησε το νταμπλ. Ενώ αρκετοί περιεργάστηκαν πολύ προσεκτικά, τις ρετρό φανέλες της ΑΕΚ, ειδικά αυτές που χάνονται πολύ πίσω στον χρόνο.