Η ΑΕΚ προπονήθηκε στην Νέα Φιλαδέλφεια με τον Μουκουντί ετοιμοπόλεμο

Η ΑΕΚ προπονήθηκε στην Νέα Φιλαδέλφεια με τον Μουκουντί ετοιμοπόλεμο

Κώστας Τσίλης 15:37 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 13:34 - 20.05.2024

Στην Opap Arena και όχι στο προπονητικό των Σπάτων δούλεψε σήμερα η ΑΕΚ, με τον Μουκουντί να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα δουλειάς και να τίθεται στην διάθεση του Αλμέιδα

Ελαφρώς διαφοροποιημένο ήταν σήμερα το πρόγραμμα της προετοιμασίας της ΑΕΚ για τα δυο τελευταία ματς του πρωταθλήματος και κυρίως αυτό με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο την προσεχή Τετάρτη. Η προπόνηση των "κιτρινόμαυρων" δεν έγινε στα Σπάτα αλλά στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Μάλιστα υπήρχε ένα εξαιρετικό μαντάτο για τον Ματίας Αλμέιδα. Ο Αρόλντ Μουκουντί μπήκε ξανά ήδη από σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Κάτι που σημαίνει πως ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός έχει μπροστά του αρκετές μέρες δουλειάς, ώστε να είναι πανέτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Έχει την σημασία του αυτό το γεγονός, καθώς ο Μουκουντί είχε κάνει εξαιρετικό παιχνίδι στη νίκη της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου των Play Offs. Βεβαίως δεν είναι ακόμα κλειδωμένο πως ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός θα πάρει και τώρα θέση βασικού για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Όμως καταρχάς είναι σημαντικό πως θα είναι ετοιμοπόλεμος.

Αντίθετα με τον Μουκουντί, εκτός προγράμματος έμεινε και σήμερα ο Πάολο Φερνάντες. Δεν προπονήθηκε κανονικά, καθώς εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις. Και φυσικά όσο θα περνούν οι μέρες και δεν θα μπαίνει ξανά σε φουλ ρυθμούς δουλειάς, θα μειώνονται και οι πιθανότητες να προλάβει να είναι εγκαίρως έτοιμος για το κρίσιμο ντέρμπι στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό.