Ο Αλμέιδα έχει βρει την συνταγή της... αποφόρτισης

Ματίας Αλμέιδα

Ο Αλμέιδα έχει βρει την συνταγή της... αποφόρτισης

Κώστας Τσίλης 12:26 - 07.05.2024 / Ανανεώθηκε: 17:06 - 19.05.2024

Σε κάθε ευκαιρία, τα ελληνικά νησιά είτε του Αιγαίου, είτε του Σαρωνικού, είναι η επιλογή που κάνει ο Αλμέιδα προκειμένου να ξεκουράσει πνεύμα και σώμα από την ένταση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕΚ

Φυσικά και ο Ματίας Αλμέιδα ήξερε καλά πόσο σημαντικό είναι για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, μετά από τις "μάχες" γεμάτες ένταση που προηγήθηκαν και τις δυο που θα ακολουθήσουν, να μπορέσουν να ξεκουράσουν μυαλό αλλά και σώμα. Εξ ου και το τριήμερο ρεπό που έδωσε για τον Πάσχα. Την ίδια ανάγκη εννοείται, έχει και ο Αργεντινός τεχνικός.

Ο φάκελος «δεξί μπακ» στην ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:33 - 06.05.2024

Ο φάκελος «δεξί μπακ» στην ΑΕΚ

Το Sportal εξηγεί τι ισχύει στην ΑΕΚ με τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν στην θέση του δεξιού μπακ και γιατί είχε ατονήσει εδώ και πολύ καιρό το ενδιαφέρον για τον Μπάλντοκ

Μόνο που ο Αλμέιδα δείχνει να έχει βρει την δική του συνταγή για την αποφόρτιση από την ένταση. Τον τρόπο να ξεκουράζει και το μυαλό του και το σώμα του. Και αυτή η συνταγή, δεν είναι άλλη από σύντομές αλλά και λίγο μεγαλύτερες αποδράσεις στα ελληνικά νησιά. Είτε του Σαρωνικού, είτε του Αιγαίου. Ανάλογα με την περίσταση.

Ο Αλμέιδα ηρεμεί και ξεχνά για λίγο τα πάντα, όταν βρίσκεται δίπλα στα θάλασσα, σε κάποιο ελληνικό νησί. Εκεί μπορεί και γαληνεύει και γεμίζει "μπαταρίες". Γι αυτό και το ταξιδεύει εκεί, σε κάθε ευκαιρία. Στο ρεπό που είχε δώσει στους παίκτες του πριν από μερικές μέρες, είχε κάνει ταξίδι αστραπή στην Αίγινα για να περάσει εκεί μόλις λίγες ώρες.

Τώρα στο πασχαλινό ρεπό, τα χρονικά περιθώρια ήταν μεγαλύτερα και ο Αλμέιδα ταξίδεψε στο Αιγαίο. Πρόλαβε να επισκεφτεί και την Σέριφο, αλλά και την Κύθνο. Και τα απόλαυσε πραγματικά και τα δυο νησιά, χωρίς φυσικά να περάσει απαρατήρητος από οπαδούς της ΑΕΚ, που έσπευσαν δίπλα του για να βγάλουν φωτογραφίες. Πάντως από αύριο, ο Αλμέιδα περιμένει ξανά τους παίκτες του στα Σπάτα για δουλειά.