Η Πάρος έγινε Νέα Φιλαδέλφεια: Οι φίλοι της Ένωσης γιόρτασαν το Πάσχα με... «Forza ΑΕΚάρα» (vid)

Πάσχα στην Πάρο

i

© PrtScr

Η Πάρος έγινε Νέα Φιλαδέλφεια: Οι φίλοι της Ένωσης γιόρτασαν το Πάσχα με... «Forza ΑΕΚάρα» (vid)

Sportal newsroom 12:07 - 06.05.2024 / Ανανεώθηκε: 21:00 - 19.05.2024

Αρκετοί οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στην Πάρο για να γιορτάσουν το Πάσχα, αφήνοντας το δικό τους... κιτρινόμαυρο στίγμα.

Όπως τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος, το λιμανάκι της Νάουσας στην Πάρο «βούλιαξε», καθώς χιλιάδες άνθρωποι έδωσαν το «παρών» στο νησί τις ημέρες του Πάσχα.

Όπως έγινε αντιληπτό μέσα από τα social media, χθες Κυριακή (5/5) στήθηκε ένα ατελείωτο πάρτι σε όλα τα μαγαζιά, ενώ αποδείχτηκε πως οι περισσότεροι από τους επισκέπτες ήταν φίλοι της ΑΕΚ.

Το μήνυμα της ΑΕΚ Betsson για τα έξι χρόνια από την κατάκτηση του BCL: «Η Βασίλισσα ράβει το τρίτο ευρωαστέρι της» (pic)
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

10:57 - 06.05.2024

Το μήνυμα της ΑΕΚ Betsson για τα έξι χρόνια από την κατάκτηση του BCL: «Η Βασίλισσα ράβει το τρίτο ευρωαστέρι της» (pic)

Η ΑΕΚ Betsson γιορτάζει, καθώς συμπληρώθηκαν έξι χρόνια από την κατάκτηση του BCL στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με την Ένωση να γυρίζει τον χρόνο πίσω και να θυμάται όλες τις σπουδαίες στιγμές.

Σε ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, διαπιστώθηκε πως η Πάρος έγινε... Νέα Φιλαδέλφεια. Σε κάποιο χρονικό σημείο, ο dj ενός μαγαζιού έβαλε το hit των 90's «Freed from desire» και στο ρεφρέν χαμήλωσε την ένταση της μουσικής, δίνοντας την... πάσα στο κοινό, το οποίο τραγούδησε το γνωστό πλέον σύνθημα «Forza ΑΕΚάρα».

Εδώ και μερικά χρόνια, αυτό το θρυλικό τραγούδι «ταξιδεύει» σε πολλά ποδοσφαιρικά γήπεδα κι έχει γίνει σύνθημα στα χείλη εκατομμυρίων φιλάθλων.

Στη Νέα Φιλαδέλφεια, έχουν δημιουργήσει ένα σύνθημα στηριζόμενο στον ρυθμό του συγκεκριμένου τραγουδιού με τίτλο «Forza ΑΕΚάρα». Σε όλα τα εντός έδρας ματς, ο dj της OPAP Arena δίνει το έναυσμα και στις εξέδρες στήνεται ένα ατελείωτο πάρτι. Αξίζει να σημειωθεί πως στο ρεφρέν τα μεγάφωνα χαμηλώνουν με σκοπό να ακουστεί το «Forza AEKάρα» όσο πιο δυνατά γίνεται από τους οπαδούς της Ένωσης, ενώ η καυτή ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με τα φώτα που αναβοσβήνουν, δημιουργούν μία εντυπωσιακή εικόνα.