Οι ευχές του Αλμέιδα στα ελληνικά για «Καλό Πάσχα» από την παραλία

Ματίας Αλμέιδα

Οι ευχές του Αλμέιδα στα ελληνικά για «Καλό Πάσχα» από την παραλία

Sportal newsroom 15:31 - 05.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:47 - 18.05.2024

Ο Ματίας Αλμέιδα έστειλε τις δικές του ευχές για τις γιορτές του Πάσχα.

Η Ελλάδα και η Ορθοδοξία γιορτάζει το Πάσχα και ο προπονητής της ΑΕΚΜατίας Αλμέιδα δεν παρέλειψε να ευχηθεί στα ελληνικά από την παραλία «Καλό Πάσχα» σε όλους τους Έλληνες.

Ματίας Αλμέιδα

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός τεχνικός εκμεταλλεύτηκε το ρεπό που έδωσε στους παίκτες της Ένωσης και πήγε ταξίδι αναψυχής σε παραλία νησιού, έχοντας πάντα το παραδοσιακό ρόφημα των Λατινοαμερικάνων, μάτε,

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες οργανωμένοι οπαδοί της Original 21, βρέθηκαν στο σπίτι του Αργεντινού τεχνικού στα Νότια Προάστια νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, μ’ έναν και μοναδικό στόχο. Να εκφράσουν στον Αλμέιδα αυτή την στήριξη.

Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη, η ΑΕΚ δεν περιμένει τίποτα από κανέναν
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

14:14 - 05.05.2024

Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη, η ΑΕΚ δεν περιμένει τίποτα από κανέναν

Ό,τι έντονο και... πολύ και αν έγινε από την προηγούμενη Κυριακή μέχρι τώρα, το δεδομένο παραμένει πως η ΑΕΚ έχει το προνόμιο να ορίζει μόνη της το εάν θα κατακτήσει ή όχι το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα και είναι ένα προνόμιο που κοπίασε πολύ για να το χαρίσει εύκολα - Γράφει ο Κώστας Τσίλης

«Μαζί σου, μέχρι τέλους» ήταν το μήνυμα που έστειλαν στον Αργεντινό τεχνικό οι οπαδοί της ΑΕΚ και όλα τα μηνύματα ήταν ενότητας και πίστης στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με τον Αλμέιδα φυσικά να ευχαριστεί τον κόσμο για την στήριξη. Και φυσικά ήταν μια κίνηση, που έφτιαξε ακόμα περισσότερο την ψυχολογία του Αργεντινού τεχνικού, ενόψει της συνέχειας.